Бареков: Силвия Великова вече е длъжница на Борисов! Да покаже фишовете от заплатите и хонорарите си на държавната ясла

3
86
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Николай Бареков коментира пред ПИК протестите в защита на журналистката от БНР Силвия Великова и връщането й на работа:

„След днешните протести пред БНР в защита на Силвия Великова на „умните и красивите“, чиято работа е да реват на ревера на Бойко Борисов и да лапат тлъсти заплати от държавните медии или от медии, които се издържат от подсъдими за корупция или за неплащане на данъци олигарси, имам няколко въпроса към тях.

Къде бяха „умните и красивите“, когато журналистът от БНР Петър Волгин изпадна в сходна ситуация на тази на Силвия Великова заради това, че има различно мнение?

Къде бяха „умните и красивите“ когато на журналистката Ива Николова й бе забранено да си върши работата в централата на БСП и от месеци не я допускат там?

Къде бяха „умните и красивите“ за това, че Димитър Байрактаров от две години е изгонен от парламента заради бившите си колеги патриоти и доскоро всемогъщия Цветан Цветанов?

Защо сега Силвия Великова подскача, при положение че очевидно в нарушение на трудовия си договор, докато е в отпуск, води пропаганда по националното радио и използва националния ефир, за да подкрепя и да рекламира протести срещу номинирания за главен прокурор Иван Гешев?

Питам „умните и красивите“ – това не е ли текст от Наказателния кодекс, който инкриминира такова престъпление като „търговия с влияние“?

Аз съм слушател на „Хоризонт“. Силвия Великова манипулира и не отразява обективно, а точно прави точно обратното на журналистиката – рекламира в националния ефир протести, за които има твърдения, че са платени.

Силвия Великова така ли защитава обективната журналистика и безплатно ли го прави?

Как се чувства сега Силвия Великова, когато вече е задължена за услугата на премиера Бойко Борисов, който се намеси, за да я върне на държавната ясла?

„Умната и красивата“ журналистика се прави от тунеядци, които или са на държавна ясла, или разчитат на щедрите грантове в техните медии.

Нищо общо с пазарната икономика!

Нивото на журналистика на Силвия Великова е нивото на пропагандната вестникарска агитация от времето на „Работническо дело“ и „Отечествен фронт“, чиито главен редактор беше Генчо Бъчваров – баща на гуруто на „умните и красивите“  Румяна Бъчварова.

Призовавам Силвия Великова да покаже фишовете си за заплатите и хонорарите, които взема от националното радио.“