4ВЛАСТ: Елза Величкова влиза в битката за втори мандат от Партия на Зелените, подкрепят я БСП, ВМРО, Да, България, ЗНС, Атака

2
1376
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

Кметът Елза Величкова

Кметът на Бобов дол Елза Величкова влиза в битката за втори мандат от Партия на Зелените. Днес тя се регистрира в Общинската избирателна комисия за местните избори, които ще се проведат на 27 октомври. Документите за явяване на изборите подаде Величкова.

„Явяваме се от Партия на Зелените, още миналата седмица обявих, че няма да загубим и ден в разговори за евентуални коалиции, зад мен застават още БСП, ВМРО, Да, България, ЗНС, ПП Атака и други . За нас е важно хората в листата ни да бъдат преди всичко граждани, представители на НПО-та и експерти. Кандидатите ни ще се борят за силен преференциален вот, всички те са достойни – от първия до последния”, коментира пред 4ВЛАСТ Елза Величкова.

Величкова подчерта, че са били първите с ясни цели и послания в програмата си  мерки, които ще подобрят живота на Бобов дол.  „Ние казваме сме против горенето на боклуци ТЕЦ- Бобов дол, против закриването на мините, против преминаването на тежките камиони през Бобов дол и селата, искаме инвестиции и нови работни места. Нашата листа и хората в нея са онези, които ще променят града.“

Елза Величкова обясни, че едно от най-важните решения в компетенцията на местния парламент и кмета е как ще разпределят парите на Бобов дол, а именно честно и без да се мълчи пред некоректните длъжници, като е боло до скоро. Това е и една от причините да загърби партията минния бос.