Екскметът на Сапарева баня С. Иванов: Костадин Николов има волята да подобри живота на хората и да даде сигурност в утрешния…

1
212
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

Костадин Николов със семейството си.

„Тръгваме уверено, с достоен кандидат, които ще спечелr изборите с ясна визия и програма за развитие на община Сапарева баня за качествено по-добър живот на жителите. Нашият кандидат Костадин Николов има капацитета и волята да създаде условия за икономически растеж и развитие на общината за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“, каза бившият кмет на Сапарева баня, който има зад гърба си 3 мандата, Сашо Иванов. Иванов е водач на една от двете листи, които застават зад независимата кандидатура на адвокат Костадин Николов. На въпрос на 4ВЛАСТ към Сашо Иванов, защо се отказа от кметския пост преди 4 години и защо не се кандидатира отново за кмет, той заяви: „Винаги съм искал да дам предимство на младите хора от екипа си, екип, доказал се пред своите съграждани с професионализъм и човечност. Обичам да се доверявам на хората, особено на хората, с които работя. Искам да виждам техния напредък, на мен ми стига кмет на община в продължение на толкова много години, не е лесно, казвам ви, платих с цената на здравето и спокойствието си. С радост ще предоставям моите знания, позиции и опит на младия, способен и честен юрист от моя екип Костадин Николов. Той няма да разочарова никой, аз рядко се лъжа в преценката си за хората, но ми се случва. Фактът, че на събранието по издигането на кандидатурата му дойдоха толкова много хора, над 700 души, имаше хора отвън, вътре правостоящи, на балкона, показва, че Костадин Николов е правилният избор. Аз съм горд, защото от едно село, Сапарева баня стана един от водещите курорти в страната.“ – каза Сашо Иванов.

Той обясни, че местната власт е най-близо до хората и затова местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение.