Съветник Орлин Пехливански напусна БСП, удря рамо на Костадин Николов за кмет, обяви: Сашо Иванов е бъдещият ОбС- шеф

1
351
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

Бившият кмет на Сапарева баня Сашо Иванов най- вероятно е бъдещият председател на общинския съвет, звъняха на редакционните телефони жители на Сапарева баня. „Да, и аз смятам, че Сашо Иванов се цели в председателския пост, но смятам, че председателският пост ще си остане на ГЕРБ, очаквах да се кандидатира за кмет.“. – каза кметът на Сапарева баня Калин Гелев, лидер на ГЕРБ в Сапарева баня.

Днес Сашо Иванов разбуни духовете като регистрира в ОИК листа за общински съветници от ПП “Възраждане”, на която е водач. Досегашният съветник Светослав Андреев го придружава, но като водач на  листата на “Обединени земеделци”. Двамата, като писахме, застават с армия от кандидати за съветници зад кандидатурата за кмет на Костадин Николов. С тях са досегашният съветник Иван Базиргянов, Иван Тодоров, председател на Наркооп в града, Анатолий Кръпчански, Радостина Сакаджийска и др.

„Костадин Николов е граждански кандидат, независим. Той е с човек с либерални разбирания, доказал е, че може да работи с хора от различни партии, не ги дали на наши и ваши. Считам, че той е най- добрият кандидат за кмет, не съм съгласен със ситуацията в БСП, затова съм в листа, която подкрепя Николов. Смятам, че Сашо Иванов, който беше също независим кмет в продължение на 16 години е достоен за председател на общинския съвет, но това ще преценят хората.“- каза Пехливански.

„Днес в един от най-значимите празници на православната църква Въздвижение на Светия кръст Господен. С този кръст да побеждаваме! Бог да е с нас и да направим Сапарева баня още по- хубав курорт. Това е нашата цел. Съгражданите ми ни подкрепят и ценят, а на 27 ще определят мястото на всеки един от нас. Предателите нека си получат заслуженото, важно е ние да не сме предатели и да не свършим като Юда.“- каза Сашо Иванов.