Лидерът на БСП в Сандански Снежана Стоянова свиква извънредна конференция, обяви: Няма да работя за натрапения Младен Тимчев,…

1
239
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

Кирил Добрев разтърси конференцията в Сандански, Снежана Стоянова, Андон Ризов и Младен Тимчев бяха на президиума. Добрев бе категоричен, че Тимчев е кандидатът и опита да убеди местните да променят мнението си. Даже смъмри Андон Ризов, че гласувал бюджета 2019 г на Сандански, а Нинова и ръководството дали директивата да не гласува. Ризов бе единственият обективен опозиционер в местния съвет, е мнението на членове и жители на Сандански.

 

 

Националният съвет не се съобрази с решението на Конференцията на БСП в Сандански, на която местните издигнаха юриста Снежана Стоянова за кандидат кмет съветника Андон Ризов за водач на листата.

„Ще постъпя достойно, ще обявя позицията си пред всички в сряда, най-вероятно няма да остана водач на листата на БСП, след като Националното ръководство не се съобразява с волята на членската маса на БСП в Сандански и наложи бившия зам.- кмет Младен Тимчев за кандидат кмет на БСП. „Взела съм решение и ще го кажа в сряда на извънредна конференция, на 18 септември.“- заяви Снежана Стоянова.

„Решението на общинската организация на БСП в Сандански изобщо не е разглеждано, направо са утвърдили Младен Тимчев, а мен за водач на листата. Питам се за какво са тези партии, защо никой не не се съобразява с принципи, правила, устав. Не виждам смисъл в съществуването на партия, има много варианти и възможности да се бориш за истината и да отстояваш себе си. „- Каза Снежана Стоянова.

Както “4ВЛАСТ” писа, с 45 гласа от общо 54 присъствали на общинската конференция на социалистите в община Сандански застанаха зад Снежана Стоянова за кандидат за Сандански. Кирил Добрев присъства на конференцията в Сандански и се опита да промени волята на местните.