Община Дупница продава бензиностанция „Брадърс”, наддаването тръгва от 88 183 лв. без ДДС

1
249
Добави коментар
lidiapavlova
lidiapavlova

Кметът Методи Чимев и бившият градоначалник Пламен Соколов

Община Дупница стартира продажбата на бившата бензиностанция „Брадърс“ в района на Горна махала. Теренът е с площ 1 070 кв.м., а наддаването на конкурса ще тръгне от 88 183 лв. без ДДС.
От общината обявиха още, че конкурсната документация се закупува в сградата на местната администрация и е в размер на 400,00 лв., а депозитът за участие е парична вноска, в размер на 10% от минималната конкурсна цена. Срокът за депозиране на офертите за участие в конкурса – до 16.00 часа на предходния ден преди датата на провеждането на конкурса в деловодството на Община Дупница. Самият конкурс ще се проведе в Кръглата зала на Община Дупница, в Кръглата зала на 03.10.2019 год. от 14.00 ч.
Решението за продажбата беше взето на заседанието на Общинския съвет през юли. Бензиностанцията представлява ансамбъл от бензиностанция, кафене, автомивка, магазин.
Както сме писали, живеещите в съседство семейства се оплакваха перманентно, че ромски семейства въртят незаконна кръчма на мястото. Те сигнализираха, че от бензиностанцията се носи силна музика, смрад от скарите и изхвърлените боклуци от обекта.
Самата бензиностанция е незаконно построена.