Вечният двубой през студеното време: Палто или яке?

1
115
Добави коментар
svetla58
svetla58

Фантазията на дизайнерите e да не се ограничава от нищо – това можем да видим почти всяка година, като разглеждаме новите колекции от марки. В същото време за студения сезон има два очевидни лидера, които изпреварват останалите предмети от гардероба по отношение на популярност и универсалност. Това, разбира се, е за яке и палто. Какво да изберем през новия сезон за удобен и стилен външен вид за всеки ден?

Нека да видим как могат да бъдат различни стилове и модели на модерни палта и якета!

В обществения транспорт яке изглежда по-подходящо – гладка на допир и практични материали, от които в повечето случаи са пришити ватирани и изолирани модели, не страдат от непосредствена близост до други дрехи, парапети и седалки, а в случай на замърсяване са перфектно почистени.

Нещо повече, днес има много тъкани за козина със състав, който не позволява на влакната на материала да „разхлабят“ и да станат неестетични дори при механични повреди. Разбира се, моделите от кашмир и премиум палто с естествен състав е по-добре да се оставят за по-значими поводи, отколкото пътуване до работа в метрото.

За дамите, които шофират палтото, според нас, също е по-подходящо. Това се дължи, първо, на дължината му, въпреки че има и съкратени модели палта и кожени палта „avtoledi“. Също така в сако е просто по-удобно да се движите, докато шофирате кола.Купи палто от букле

Купи сиво палто

Купи велурено палто 

А младите майки, които прекарват много време на детската площадка, знаят колко бързо и лесно могат да превърнат току-що изпраните връхни дрехи в .по-мръсни от всякога. Освен това жените, които прекарват много време в грижата за детето, които най-вече искат да отидат „в хората“ са облечени в палто. Ето някои опции, които можете да изберете за разходки на чист въздух и за пазаруване.

Купи късо яке 

Купи яке  с качулка 

Купи яке от шушляк

До какъв извод стигнахме след подробен преглед на актуалните модели? Най-вероятно в ежедневен гардероб модерно момиче не може да направи без двата вида връхни дрехи! Якето ще ви помогне бързо да създадете прост и неусложнен образ за неотложни въпроси, разходка с куче или отиване до магазина. Без палто е трудно да си представим елегантен външен вид на работното място. Освен това и двете тези дрехи са перфектно комбинирани с гардероб в различни стилове, което означава, че не трябва да правите компромиси .

Тагове
есен, есенна мода, Зима, зимна мода, мода, модерни връхни дрехи, модерни дрехи, палто, палто от букле, палто с колан, розово яке, сиво палто, синьо яке, стил, черно яке, яке, яке или палто