Маските за бюст са новия бюти тренд

1
107
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тема табу или не, кожата на гърдите ни също се нуждае от грижа, както всяка друга част на тялото ни.

Искаме да изглеждаме добре по бански и още по-добре голи, но не полагаме никакви усилия за най-чувствителната част от тялото ни – зоната на бюста. Ако сте като повечето от нас, вероятно никога не сте обръщали огромно внимание върху кожата там. А всъщност това е едно от местата по тялото ни, където най-бързо се наранява и раздразнява кожата.

Особено заради постоянното носене на сутиени и честото потене през лятото, под гърдите ни често се образува акне или лющене в областта. Е, вече имаме решение на този проблем.

Марката “Anese” създаде маска за гърди с оригиналното име “Calm your tits” или “Успокой гърдите си”. Продуктът обещава да остави кожата нежна, мека и бляскава, а бюстът стегнат и оформен.

Маската се нанася под или над гърдите и се оставя така за 20-30 минути, докато засъхне. След измиването, ефектът бил разхлаждащ и приятен на усещане. Обещанието на марката е, че след като използваме продукта, веднага ще забележим ефект, а ако продължим да го нанасяме по два пъти седмично, кожата в областта драматично ще се промени.

https://www.instagram.com/p/B1hp0-ClQ_n/?utm_source=ig_embed

Свойствата на маската идват от високото съдържание на колаген и хиалуронова киселина, които спомагат за регенерирането на кожата.