Инж. Огнян Атанасов и Димитър Велинов от „Партия на зелените“ първи регистрираха листата си за съветници в Кюстендил

2
368
Добави коментар
pavlimir
pavlimir

Не подкрепяме нито един кандидат за кмет на община Кюстендил, гоним трети резултат, бяха категорични двамата

 

„Партия на зелените“ в Кюстендил първа входира листа за съветници в ОИК за участие в изборите за местна власт. Това направиха днес инж. Огнян Атанасов, водач на листата и Димитър Велинов. Листата ни е от 15 кандидат съветници млади и образовани, които живеят и работят в Кюстендил с личен ангажимент да го правят за развитието на община Кюстендил, заяви Огнян Атанасов.

Той бе категоричен, че „Партия на зелените“ не подкрепят нито един кандидат за кмет на община Кюстендил. „Гражданите са тези които ще подкрепят един или друг кандидат, те решават. Ние гоним трети резултат и смятаме, че имаме реален шанс за трето място в съветническите листи“, каза Атанасов.

Партията издига двама кандидат -кметове на кметства в села. В Жабокрът техният избор е Милена Стоименова, а на кметството на село Копиловци- Светослав Дамянов.

“Това което можем да поемем като ангажимент към съгражданите и сме го правили към момента е да ги информираме за дейността ни като общински съветници, за развитието на общината. Ще настояваме да бъде увеличен бюджета в перо чистота, за да се повиши нивото на чистота в общината. Ще продължим да работим в посока реализация на индустриалната зона. Вече има меморандум между Национална кампания Индустриални зони и община Кюстендил за изграждане на такава зона на бившето стрелбище в село Жиленци. Това е начин за привличане на инвеститори. Ще продължим да работим за разширяване трасето на минералната вода, както и с активността си по „Пътна безопасност“. Децата ще бъдат акцент в работата ни, като съветници ще се грижим за това да имат безопасни здрави площадки за игра. Срещите ни с гражданите в Кюстендил и по селата имат своята практика тя ще продължи и за напред. Това за нас е начин да научаваме за проблемите на жителите на населените места ще се стараем да помагаме доколкото е във възможностите ти. Искам да поясня, че ще водим позитивна кампания и от нас няма да се чуе лоша дума по някой. Очакваме останалите участници в местните избори през октомври да водят не компроматна предизборна кампания“, бе категоричен Огнян Атанасов.