Военноморските сили на САЩ потвърдиха, че изтеклите кадри с НЛО са реални (Видео)

1
132
Добави коментар
setlans
setlans

Военноморските сили на САЩ потвърдиха, че изтеклите кадри с НЛО са реални (Видео).

През декември 2017 г. и март 2018 г. „Ню Йорк Таймс“ и To The Stars Academy of Arts & Science публикуваха три „разсекретени“ видеа, показващи как пилоти на Военноморските сили на САЩ (ВМС на САЩ) преследват неидентифицирани летящи обекти.

Военните наричат тези обекти „неидентифицирани въздушни явления“ – НВЯ. Видеата публикувани от известният всекидневник носят имената “FLIR1,” “Gimbal” и “GoFast”.

Вижте още: НАСА откри отдел, посветен на търсенето на извънземен живот

Според уебсайта на академията по изкуства и наука „To The Stars“, клиповете представляват „…първото официално доказателство предоставено от правителството на САЩ, което с право може да бъде определено като достоверно, автентично потвърждение, че НВЯ съществуват.“ Официалната позиция на ВМС на САЩ потвърждава твърденията на академията, поне отчасти.

„Военноморските сили определят обектите, видими в тези клипове, като неидентифицирани въздушни явления“, казва Джоузеф Градишър, официален говорител на заместник-началника на военноморските операции по информационната война.

На въпроса защо използват фразата „НВЯ“, вместо вече известната на всички ни „НЛО“, Градишър пояснява, че „НВЯ се използва, защото предоставя основния дескриптор за наблюдения на неоторизирани/неидентифицирани въздухоплавателни средства, които са били наблюдавани да влизат/оперират във въздушното пространство на различни тренировъчни диапазони.“

Видео с официалните кадри

Много важно е да уточним също, че тези три видеоклипа не са били предвидени да станат публично достояние. Те са били пуснати в пространството без разрешение, което противоречи на позицията на академия „To The Stars“, че клиповете са били „разсекретени“, с цел да бъдат показани на обществото.

„Видеоклиповете никога не са били „разсекретявани“ официално и трябва да бъдат изтеглени обратно“, заяви говорителят на Пентагона Сюзън Гоф пред The Black Vault.

Също трябва да бъде уточнено, че клиповете показват неидентифицирани въздушни явления, което не е задължително да означава извънземни, а обекти, които не могат да бъдат идентифицирани.

Според The Black Vault, видеоклиповете може би са били пуснати неправилно от бивш служител на Пентагона, който е подал заявление за разрешение за споделянето им в няколко правителствени агенции, като част от база данни за безпилотни летателни апарати, която той съставял.

Мъжът получил разрешение да сподели клиповете, но „само за използване от правителството на САЩ“, показват документи от The Black Vault. Въпреки това, ВМС на САЩ никога не са разсекретявали тези кадри, заявява Градишър.

Какво ви е мнението за видеото? Смятате ли, че НЛО са реални? Пишете ни в социалните ни мрежи Фейсбук и Туитър!

Сетланс