Верати казва, че Неймар е най-важното „попълнение“ на ПСЖ

2
101
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Пари Сен Жермен успя да задържи бразилския нападател през трансферния прозорец, а Марко Верати смята, че това е жизненоважно за шампионите от Лига 1.

Запазването на Неймар предвид интереса от Барселона беше най-важният бизнес удар на Пари Сен Жермен в трансферния прозорец, според неговия съотборник Марко Верати.

Барселона искаше да върне Неймар
Бразилската звезда Неймар беше силно свързана със завръщането си в Барса, която той напусна преди две години със световен рекорд от 222 милиона евро.

Двата клуба проведоха срещи и Барселона потвърди интереса си към нападателя, но отчетената им оферта от 130 млн. евро плюс Иван Ракитич, Жан-Клер Тодибо и Усман Дембеле – последният очевидно е бил предложен на заем – отпадна, когато бившето крило на Борусия Дортмунд отхвърли предложеното преминаване.

ПСЖ гледа към триумфа в Шампионската лига
Мнозина смятат шансовете на ПСЖ за Шампионската лига за по-големи и въпреки, че наказание го изключва от първите им два мача от европейската кампания, Верати смята, че задържането на услугите на Неймар е било най-добре свършената  работа в клуба през трансферния прозорец.

„Имаме нужда от играчи като Неймар или Килиан [Мбапе], които са малко над всички останали“, каза Верати пред репортери.

Четете още: Шампионската лига се завръща! Играй и печели с 1xBet

„Неймар имаше трудности на моменти извън терена, които донякъде го дестабилизираха, но когато научи, че остава, го видях с усмивка както винаги. Той обича футбола. Той е играч, който ще ни помогне много. Имаме късмета да го имаме в Париж, трябва да му се наслаждаваме. Знам, че феновете не са забравили [какво се случи], но се надявам Неймар да направи всичко [да забравим драмата] и да  празнуваме всичко това заедно в края на сезона.“

„Във футбола винаги има хубави моменти и се надявам всичко да свърши добре. Неймар ще даде 110 процента от себе си.“

„Неймар е може би най-важният играч, когото сме привличали. Има по-облагодетелствани отбори от нас, но ние ще дадем всичко.“

Източник

Категория: Футболни новини

Тагове:
Неймар, ПСЖ