Kaufland България обогатява асортимента си и подобрява клиентското изживяване чрез модернизация на визията си в София

2
197
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Kaufland България обогатява асортимента си и подобрява клиентското изживяване чрез модернизация на визията си в София

19 септември 2019 г.

Компанията създаде специална песен за столицата и софиянци по случай Деня на София
Kaufland България отпразнува Деня на София със специална песен, посветена на столицата и софиянци. Песента “Рецепта за любов“ е в изпълнение на актьора и телевизионен водещ Иво Аръков и от днес звучи по софийските радио станции. По случай празника Kaufland и Иво Аръков изненадаха пет дами с името София, като им направиха серенади, заснети в специално видео.
Като лидер на пазара и компания, която разбира потребителските тенденции и се развива спрямо тях, Kaufland България започна мащабен процес на промяна във визията и асортимента си, който стартира в София. Процесът е резултат от задълбочено проучване, с което Kaufland идентифицира нуждите, предпочитанията и нагласите на клиентите. За да отговори на високите очаквания на потребителите и техния все по-разнообразен вкус, компанията предприе редица стъпки с цел да осигури на своите клиенти още по-голямо разнообразие от качествени продукти и да подобри клиентското изживяване. Промените вече са видими в пет от обектите на Kaufland на територията на София.
Kaufland България създаде специална брошура само за София. Клиентите на компанията в столицата могат да открият над 20 000 качествени предложения в магазините на веригата, подбрани спрямо техния вкус. Обогатеният асортимент включва нови предложения биоплодове, зеленчуци и храни, които клиентите могат да намерят в разширения биощанд.
Kaufland България подкрепя българските производители – от малката семейна ферма до големия индустриален бизнес. Затова отскоро компанията предлага близо 50 български фермерски продукта от регионални производители, обособени в първите по рода си фермерски щандове, които вече са част от асортимента на търговската верига в шест обекта в София и страната. Чрез фермерските си щандове компанията не само предлага висококачествен избор от български продукти на своите клиенти, но и продължава последователната си политика в подкрепа на малкия и среден бизнес.
За да може непрекъснато да подобрява клиентското изживяване, Kaufland въведе и нова модерна визия за пилотните пет магазина на проекта в София. Модернизацията е съобразена с високите изисквания на жителите и гостите на столицата и цели да направи тяхното преживяване по време на пазаруване още по-приятно и удобно. Сред нововъведенията са обособените чери доматен бар, витрини за крафт бира, корнер за здравословни храни и обновена зона за собствените марки бебешки и детски продукти на Kaufland. Улеснение в навигацията на клиентите по време на пазаруване са хумористичните табели и надписи в магазините, които насочват вниманието към конкретни групи продукти.
Като лидер на пазара Kaufland България непрекъснато инвестира в удовлетвореността на своите клиенти чрез разработване и тестване на нови концепции. Сред тях е и топлата витрина „Речено-сготвено“ в Kaufland София Младост – пилотен проект за компанията в световен мащаб, където клиентите могат да се насладят на разнообразие от над 60 прясно приготвени ястия, съобразени с желанията на потребителите. В духа на дългосрочната политика на Kaufland за опазване на околната среда и ангажимента на компанията за намаляване на пластмасата с минимум 20% до 2025 г., приборите в „Речено сготвено“ са от дърво.

» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ