Спечелете 5 ваучера за урок по пилотиране на жирокоптер

18
401
Добави коментар
pgp

Организаторът публикува статични постове и видео материали, обвързани с Играта „Удължи лятото“ на официалните страници на Nestea във Facebook и Instagram. Всеки, който желае да участва в играта, следва да изпълни следните задължителни стъпки:

    да хареса пост, обвързан с Играта     да публикува снимка заедно с #УдължиЛятото.     да последва официалната страница на Nestea във Facebook и/или Instagram За валидно участие се счита:

    Публична публикация на участник на стената в профила му във Facebook, който е последвал Facebook страницата на Nestea и е харесал пост, обвързан с Играта.     Снимка на участник, последвал Facebook страницата на Nestea, качена като коментар под пост/видео, обвързан с Играта и харесване на поста, обвързан с Играта.     Публична публикация на участник, който е последвал Instagram страницата на Nestea, на стената в профила му в Instagram и харесване на поста, обвързан с Играта.     Публикация на участник, последвал Instagram страницата на Nestea, на история (story) в профила му в Instagram и е харесване на пост, обвързан с Играта.