Новата колекция на Евгения Живкова е налице

1
143
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представи колекция „Минималистичен шик” есен-зима 2019-2020. Колекцията включва 60 облекла, разпределени в 9 теми с изчистени линии и функционалност. Дизайнерските предложения са насочени към работещата, амбициозна и взискателна жена и са вдъхновени от естетиката на минимализма в модата, чиято философия е да се отърсим от всичко излишно и да запазим само основните елементи в облеклото, които лесно влизат в синхрон помежду си.

Ревюто се състоя в Националния дворец на културата, зала 3 и за първи път беше отворено за посетители с билети, освен с покани. Събитието уважи Вицепрезидента на Република България – г-жа Илияна Йотова, Н.В. Царица Маргарита. Сред гостите бяха представители на дипломатическите и политически среди, на модния, културен и бизнес елит, сред които посланикът на Китай, икономическия и търговски съветник към посолство със съпругата си и техни представители, представители от Азербайджанско, Американско, Либийско посолство, Изпълнителния директор на Европейска Инвестиционна Банка – България – г-н Андреас Бейкос със съпругата си.Събитието уважиха Светлана Шаренкова, Весела Драганова, Даринка Станчева, Валентина Милева, Бисера Пешова, както и проф. Любомир Стойков, Валя Войкова, Евгения Калканджиева, Ани Владимирова, Мила Захариева, Павлина Ковачева, Гери Дончева, Марина Кискинова, Людмила Филипова, Мадлена Иванова, д-р Ходор Факих, Павел и Едита Цветкови, дизайнерите Жана Жекова, Аксел Харди, Диляна Матеева, Меги Петкова, Александра Петрова, певците Гергана Николаева и Богдан Томов.

Материите, цветовете и десените в колекция „Минималистичен шик” на модна къща „Жени стил” са подбрани, така че да могат да се съчетават помежду си и това придава на облеклата шикозен вид. В колекцията са използвани: вълна, кашмир, тафта, шифон, трико, дантела и коприна. Цветовете включват: тъмно синьо, цикламено, черно, бяло, сиво и тюркоазено, а десените са: дюс, каре, жакард – наподобяващ дамаска, флорални мотиви и райе.

Палтата и саката с различни дължини са абсолютно задължителни за този сезон. Те са с леко вталяване или без вталяване, с едноредно и двуредно закопчаване, а някои модели са изобщо без закопчаване. Саката от кашмир с удължен силует могат да се носят като връхни дрехи. Те се комбинират с къси и дълги панталони с висока талия също и с елегантни къси рокли от шифон и тафта. При някои модели сака и палта има комбинация на различни цветове, десени и материи – като например вълна, тафта, каре, дантела и бродерия.

Роклите през този сезон са прави и леко разкроени с дължини около и под коляното. При някои модели в долната част има волани и плисета. Малката черна рокля е представена в различни варианти – като например рокля-смокинг и класическа малка черна рокля. Също така за официални поводи дамите могат да облекат смокинг с втален или прав силует, съчетан с панталон.

Манекени: Модна агенция „Визаж Модел Груп”

Прически: Тони Янев

Грим: Кирил Чалъков

Фотограф: Васил Къркеланов