Ерос Рамацоти пее в София на 3 октомври, идва два дни по-рано

1
144
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Само след броени дни Ерос Рамацоти ще направи третия си концерт в България по покана на “София Мюзик Ентърпрайсис”. Италианската звезда ще пее в зала “Арена Армеец” на 3 октомври. Предишните му гостувания бяха напълно разпродадени, интересът към шоуто му и сега е огромен.

От 14 февруари той е на световно турне, което носи името на последния му албум Vita ce n’e. Обиколката ще продължи и през 2020 г. Концертът, който ще видим и чуем в София, ще е изключително зрелищен и ще включва 24 песни. Ще има огромни видеостени, една от които прилича на рампа за скейтборд и минава през цялата сцена. Светещ роял и още много ефекти ще видят българските му фенове.

На 24 септември певецът гостува в Белград, на 27-и ще бъде в Атина, а на 30-и е шоуто му в Скопие. Най-вероятно той ще пристигне в България на следващия ден – 1 октомври. Така ще разполага с достатъчно време, за да се разходи из столицата ни и да посети някои от най-популярните ресторанти, както прави в останалите държави, когато има свободно време. Подобна бе програмата му и при предишното му идване в България. Но няма да усети атмосферата на клубния ни живот, защото не обича да ходи по дискотеки. Турнето е доста натоварващо и певецът държи да има време за почивка.

Ерос Рамацоти работи с огромен екип от хора. На сцената излиза с голям бенд и две беквокалистки. В бекстейджа гримьорната му се обзавежда със специални мебели и декорации, отделни помещения има и за музикантите. Комфорт осигурява и подвижната кухня с готвачи, които са задължителна част от турнето. По време на пътуванията италианската звезда е придружаван от личния си бодигард и асистент, които са неотлъчно до него във всеки момент. Именно те са част от хората, които ще го придружат до качването му на сцената на зала “Арена Армеец”.