Спечелете Playstation 4 Pro и гигантски кофи с вафли Боровец

1
315
Добави коментар
pgp

Участието в играта не е свързано със закупуването/ползването на стока и/или услуга, предоставяна от Организатора или от което и да е трето лице, нито е обвързано със залог или със заплащането под каквато и да е форма на сума за придобиване правото на участие.

В играта имат право да участват всички физически лица, навършили 14 години, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение и които са се включили в играта на страницата https://www.navafli.bg.

Индивидуализирането на всеки участник с цел преценка на съответствието му с изискванията и ограниченията за участие в играта, както и на изявленията му за приемане на настоящите правила и съгласието му да участва в играта и на направените при регистрирането му и при участието му в играта изявления, чрез съответните бутони и маркирания на Интернет страницата https://www.navafli.bg, се извършва посредством IP адрес, адрес на електронна поща, предоставени лични данни и др. информация, попълнена в регистрационната форма на Интернет страницата на играта.