Хороскоп за днес – 2 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
163
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда -2 октомври 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед не поемайте ангажименти и работете самостоятелно. От обед навлизате в силен период. До вечерта поне една работа ще тръгне по правилата. Може да получите пари и спонсорска закрила и да станете обект на благотворителност. Препоръчват се публични изяви. Рекламирайте се по всички възможни начини. Ще имате ползи и от участия в чужда рекламна кампания.

Телец 21 Апр – 21 Май

До обед проучвайте, насрочвайте срещи и изпращайте оферти. Важните ангажименти насрочете от обед до утре на обед. В този период всичко ще потръгне добре за вас, ще ви отвори път в нужната посока и ще привлече спонсори в живота ви. Не се ограничавайте в храната. До утре на обед не се пълнее, но банковата ви сметка може да набъбне. Сключените договори ще са дълготрайни.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес лагерите се оформят. Но чак утре ще се разбере кой е с вас и кой действа в посока на конкурентните интереси. Важните договори подпишете до обед. От обед навлизате в противопоставящ период. Не може вече да се пипа с кадифените ръкавици. Поставете нещата на мястото им, подайте ръка на наистина верните си съюзници, а на колебаещите се покажете вратата.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ще постигнете много. Денят разгръща творческата ви активност, дава шанс за представителни и делови срещи, от които ще произлезе перспективна работа или връзка за вас. Действайте активно. Не е ден за диети. Направете предложения и приемете такива. Ден на подадените ръце и на взаимната подкрепа. Ще си проличат верните ви съюзници. Сключете нови договори.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Трудно начало на деня. Важните срещи отлагайте за следобед, когато ще навлезете в стабилизиращ период. До петък ще направите важни крачки напред. Обадете се на тези, с които ще тръгнете в екип. Създавайте нови контакти, уредете съвместни инициативи и публични изяви. Не отклонявайте покани за делови и публични участия. До утре на обед хапвайте без задръжки.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

До обед правите силен ход. Ще получите съдействие, ще се почувствате защитени и оценени от тези, с които и преди сте работили. Следобед навлизате в тежък период, особено по отношение на юридически дела, процедури и договори. Ще се правят опити да ви се отнемат права и предимства. В следващите дни трудно ще спечелите одобрение и финансова подкрепа. Търсете връзки с чужбина.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Силен и успешен ден. Рекламирайте се, влезте в нова среда, посетете престижни мероприятия и вземете участие в модни изяви. Може да ви предложат изгодни оферти. Независимо с какво сте заети може да изкарате допълнителни пари и да си намерите странична работа. Не се отказвайте от нищо. Подайте ръка и тръгнете заедно напред. Днес диетите са противопоказни и не се пълнее.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Подпишете нов договор, тръгнете на нова работа и влезте в нова среда. Пред вас се отварят неподозирани възможности и шансове, които не са за изпускане. Не се отказвайте от нищо, намерете време за всеки, който може да ви е полезен. Приемете дадена работа, дори да трябва да се преквалифицирате. Не се съмнявайте, че ще се справите. Хапнете без задръжки, днес не се пълнее.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Късметът ви се отприщва. Луната навлиза в Стрелец и бърза на среща с Юпитер. Всичко предприето ще има благоприятно за вас развитие. Включете се в светски мероприятия, в артистични и творчески изяви. Посетете панаири и изложби, рекламирайте новите си творчески планове и постижения. От всяка среща и контакт ще произлезе нещо добро. Не е ден за диети, хапнете си на воля.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за представителни срещи, за приятелски визити и приемане на предложения. Стиснете си ръцете, обединете сили, дейности и ресурси. Не лъжете никого за нищо. Ще ви отвърнат със същото и двете страни ще загубят. Рекламирайте се, посетете панаири и изложби, уредете делови срещи с хубаво похапване. Днес храната изцяло се превръща в енергия и тъкани. Не се лишавайте.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

До обед всичко върви с мъка, но след това една след друга идват покани, възможности за пътувания и благоприятни промени в плана. Ще ви се предложат изгодни варианти по договори, ще се окажете търсени и желани партньори. Отстоявайте принципите си и рейтингът ви ще се вдигне. Всичко предприето ще носи успех и ще ви изкарва от застоя. Подновява се стара връзка и нова е на път.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ще се похвалите с победа, ще ви повишат и ще се радвате на придобивки в първата половина на деня. Следобед на хоризонта са задават облаците на конфликта. Не се забърквайте в чуждите отношения, може да излезете без вина виновни. Довършете обещаната работа и си вземете парите. Обърнете внимание на храната. Не е ден за диети, няма да напълнеете колкото и да изядете.