Росен Маринов моят личен блог

1
138
Добави коментар
fire19
fire19

Търсите сервиз, който да извърши професионален ремонт на гнп помпа Бош? Намерихте ни – ние сме оторизиран сервиз София Дизел Център и с радост ще Ви предложим качествен ремонт на дизелови помпи на изключително атрактивни цени.

Ремонт на гнп помпи

В нашия модерен сервиз предлагаме качествено и прецизно диагностициране и ремонт на горивни помпи гнп – всякакъв тип.

Какво точно включва ремонтният процес?

Мнозина клиенти ни питат напоследък как точно работим, какви машини ползваме и какво включва ремонтният процес на гнп помпите.

Ето го и отговорът: най-напред, преди всичко, започваме с детайлна диагностика на параметрите на помпата/дюзата. След като я проверим на специален за целта стенд – последно поколение – се определят налични/неналични проблеми по елемента. В случай, че се установят дефекти е важно да се извърши подмяна на частта. В това отношение отново можем да се похвалим като единствения оторизиран дизелов сервиз, който следва 100% технологията на производителя и работи с оригинални резервни части.

Проверката на стенд цели да установи повреди, които да се унищожат. След като отстраняването на дефекта е факт е важно да се регулират самите стойности на дюзата и да се извърши така нареченото “зацепване”.

Гнп Бош Цена

Всички тези стъпки се следват с цел максимално добре свършена работа от страна на нашия екип и доволен клиент. Всички ремонтни дейности при нас гарантират качествена работа на достъпна цена.

Доверете ни се – ние покриваме производствената линия на ГНП за: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

При въпроси и консултация с нас, моля, не се колебайте да ни потърсите! Очакваме Ви!