Конкурс „Бебе на Дормео“ – спечелете всеки месец награди

1
193
Добави коментар
pgp

 Регистрирай бебчето си в конкурса „Бебе на Дормео“.     Качи най-сладурската му снимка в сайта.     Спечели Професионална фотосесия или продукти от Дормео за малкото съкровище.

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. Служители на „Студио Модерна – България” ЕООД също нямат право да участват в Играта. Всяко физическо лице има право да участва в Играта с не повече от една регистрация в Интернет сайта bebe.dormeo.bg. Регистрацията в bebe.dormeo.bg, и приемането на правилата „Бебе на Дормео” са задължителни условия за участие в Играта.

В Играта Организаторът ще раздаде общо 36 (тридесет и шест) броя награди – 12 (дванадесет) броя професионални бебешки фотосесии, 12 (дванадесет) броя Палатка за сънища в цвят по избор от наличните за продажба  и 12 (дванадесет) броя детска възглавница Топла прегръдка 3в1. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 (един) брой награда.