Златка и Благо вдигнаха щур купон за бебето (СНИМКИ)

1
102
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Пет дни, след като Златка Райкова и Благой Георгиев, по-известен като Джизъса, посрещнаха първия си общ наследник, двамата отбелязаха повода и с шумно парти в нощно заведение на София. „Моят най-най-най-голям празник! Обичам ви Благо и Благо“, написа русата изкусителка под кадър от празненството в социалните мрежи.

Щастливата майка бе заложила на съблазнителна черна рокля с щедро деколте, като не се свени да обуе и любимите си токчета. Специално за празника на терен имаше и декорация – сини и бели балони, картичка с надпис It’s A Boy („Момче е“) и голям биберон.

Само най-близки приятели на родителите бяха сред поканените на тържеството.

Куп звезди обаче също не пропуснаха да поздравят родителите за голямото събитие. „Честита първа рожба, Злати“, написа Маги Сидерова под снимките от празненството. Светлана Гущерова и Лиляна Ангелова, позната на телевизионните зрители като Лили Клюкарката също изразиха благопожеланията си. Наред с поздравите обаче в социалните мрежи заваляха и критики към Златка и Джизъса относно начина, по който са решили да отпразнуват пристигането на новия член на семейството им. „Хахах пълна пародия…малкият още няма и една седмица и мама Злати вече е по дискотеките“ и „Едно е да събереш семейство и роднини за здравето на детето, съвсем друго е да се качиш на токчетата с късата рокля и да мяташ гюбеци до 5 сутринта. Къде ви е ценностната система бе, випове?“ гласят само част от коментарите на последователите им онлайн.

Припомняме, че Благой Джуниър се роди миналия понеделник.

(30 септември). Четири дни по-късно бебето и Златка бяха изписани от родилното. Самата красавица признава, че след като е прегърнала първото си дете не спира да плаче. „Взеха те за малко, а все едно е цял век! Не знам защо го пиша дори, просто плача без да спирам и чакам да си пак до мен завинаги!“, емоционална бе Райкова ден след раждането. На излизане от болницата тя призна, че вероятно става дума за следродилна депресия. „Не знам какво е, но се чувствам уникално“, разкри тя пред bTV.

Това е първо дете за Златка и четвърто за футболиста, който вече даде заявка, че името на бебето ще е последното нещо, което ще татуира върху себе си. Междувременно съвсем скоро е вероятно Райкова и Георгиев да чуят Менделсон. Те се сгодиха около Коледа миналата година, но и до момента конкретна дата за сватбата им все още не е известна в публичното пространство.