Спечелете ваучери за слънчеви очила, VR очила, електронни четци, портативни конзоли и слушалки от Tic Tac

1
305
Добави коментар
pgp

Участващите продукти са всички продукти Tic Tac (включително, но не само: Tic Tac Mint, Tic Tac Orange, Tic Tac Apple mix, Tic Tac Strawberry mix) наричани по-долу „Промоционални продукти“, закупени в рамките на посочения в раздел 3 по-горе Промоционален период.

Всеки, навършил 18 годишна възраст, закупил поне два Промоционални продукта с една касова бележка, в рамките на Промоционалния период, посочен в Раздел 3, може да регистрира номера на касовата бележка и да участва в томбола за една 250-те награди от следващите пет вида:

    •50 броя ваучери за слънчеви очила     •50 броя слушалки     •50 броя портативни конзоли     •50 броя електронни четци     •50 броя ваучери за VR очила

Един участник може да участва повече от веднъж като регистрира различни касови бележки. Независимо от броя на регистрираните касови бележки, един участник може да спечели само една награда от вид за целия Промоционален период. В случай, че участникът е спечелил повече от една награда от даден вид, той/тя има право да получи само една от спечелените награди.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да влезе на уеб страницата на Промоцията www.tictac50.bg („Сайтът“) и да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки на Промоционални продукти, направени на територията на България.