Акумулаторен трион Stihl MSA 120 C-B без батерия и зарядно

2
147
Добави коментар
agrokom
agrokom

Акумулаторен трион Stihl MSA 120 C-B без батерия и зарядно

Лек акумулаторен трион за поддръжка на дворове и градини, както и за извършване на строителни дейности – ремонт на покриви и др.. С гумирана ръкохватка, бърза и комфортна смяна на веригата благодарение на устройството на STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло с прозрачно прозорче, верига 1/4″ PM3 за висока производителност при рязане. С тих режим на работа, без нужда от лични средства за защита на слуха при употреба. Без батерия и зарядно.

Технически характеристики:

Номинално напрежение V: 36
Акумулаторна технология литиево-йонна COMPACT
Тегло кг 1): 2.5
Продължителност на работа с AK 10 мин 2): до 15
Продължителност на работа с AK 20 мин 2): до 35
Продължителност на работа с AK 30 мин 2): до 55
Ниво на звуково налягане dB(A) 3): 83
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 4): 3.4/3.2
Стъпка на веригата: 1/4″P
Верига STIHL Oilomatic, тип Picco Micro 3 (PM3)
Препоръчана акумулаторна батерия: AK 20
Шина Rollomatic E, дължина cм: 30

1) без акумулаторна батерия, с шина и верига
2) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.
3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2.0 dB(A)
4) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

Серийно оборудване

Тих режим на работа

Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

Устройство STIHL за бързо опъване на веригата (B)

Системата на STIHL за бързо опъване на веригата (B) улеснява обтягането на режещата верига. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент.

Функция QuickStop Super (Q)

Допълнителна спирачна система за по-голяма безопасност при работа – ексклузивно от STIHL. Веригата спира да се движи не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предния предпазител на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на моторния трион. Движението на веригата по инерция спира за секунди и предпазва работещия.

Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда

Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.

Специална капачка на резервоара за масло за вериги

Благодарение на прозрачния резервоар за масло за вериги и обслужваната без помощта на инструмент капачка на резервоара за масло за вериги количеството на маслото за вериги в резервоара се проверява лесно и удобно.

Ръкохватка за управление

Черният гумиран компонент на задната ръкохватка за управление осигурява сигурен и здрав захват във всяка работна позиция. Спусъкът се освобождава посредством разположения отстрани предпазител на спусъка.

Електродвигател (EC)

Електродвигателят (EC) убеждава с ниско тегло, компактни размери и механика с минимално износване.

Система Ematic

Системата Ematic на STIHL се състои от шина STIHL Ematic или Ematic S, верига STIHL Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло за вериги попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло може да бъде намален с до 50%.

Управление с две ръце

Тръбната ръкохватка с ергономична форма и комфортната задна ръкохватка за управление с гумиран елемент осигуряват във всяка позиция приятна и сигурна работа с минимално усилие.

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.