Как да си направим офис у дома ?

1
110
Добави коментар
svetla58
svetla58

Купи бюро с етажерка

Един офис е удобно работно пространство, където трябва да има бюро, на което да поставите компютъра си, място за принадлежностите, документи и папки, място за дисковете. Това място трябва да има вашия стил, да ви създава комфорт.

Купи бюро

Този кът трябва да бъде дискретен, но в същото време функционален. Мебелите и аксесоарите, които са ви необходими, трябва да са в унисон с другите мебели в стаята.

Самата стая може да боядисате в цветове, които ще ви създават настроение за работа. Ако направите работното си място до прозореца, ще бъде най-добре, защото ще е най-светло, пък и ако гледката е хубава ще работите с удоволствие. Офисът вкъщи изисква и усамотение. Ако сте в малък апартамент, това трудно може да се осъществи, но има много идеи за това, като параван например, или гардероб стена. Избрали сте мястото в хола за ваш офис. Боядисайте с акцентиращи цветове на стените, тавана и пода.

Купи етажерка

Купи модул за библиотека

Можете да направите комбинации от цветове, важното е да излъчват уют. Добра комбинация са канела, кардамон и ванилия, пияни вишни и шоколад, портокалово сладко, капучино с канела и др.

Организиране на офис пространството у дома

Най-важно е офисът ви да бъде практичен и функционален.

Вратите можете да смените с хармоника, за да освободите повече пространство. Ако имате възможност може да бутнете някоя стена и да съедините две стаи или да вкарате, някоя тераса. Разместете мебелите така, че да има достатъчно място да се разминават двама човека, като в същото време, не ги слагайте на гъсто или до стената.

Размествайки мебелите, откривате много неща, който не са ви необходими или използвате рядко. Част от секцията може да освободите, за да приберете документи и папки. Друг вариант е да преобзаведете хола с функционални мебели по поръчка, които може и да са на колелца, добра идея и пестят място.

Изграждането на съвременен офис у дома изисква:

Добре осветена зона
Удобно бюро
Шкафове за съхранение на документи
Подвижен плот за клавиатурата
Поставка за монитора

Купи офис стол

Купи офис стол с табуретка

Дневната или трапезарията също можете да си направите на офис. Там голямата маса за хранене може да се използва за разговори с клиенти. Както при хола и тук е необходимо да се изкарат нещата, с които можете да се разделите. Сложете допълнителни плаващи лавици, където може декоративни кутии, органайзери, магнитна дъска, и други, в които да приберете доста неща. Необходимо е много майсторлък и вкус за тези неща. Да съвместите цветове, мебели и светлини и да създадете истински уют, не всеки може, но за това има и дизайнери.