За компанията

1
122
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Стартирахме през 1995 г. с основаването на фирма ЕТ „АИТ Ангел Траков“

1995 г.

Водени от непрекъснат стремеж за развитие през 2007 г. преобразувахме компанията в „АИТ Интернешънъл Транспорт“ ЕООД. Към 2007 г. компанията разполага с 15 собствени композиции.

2007 г.

Обичаме бързите скорости и вярваме, че спортът е в основата на отличната дисциплина, както в живота, така и в работата. С цел подкрепяне на българския мотоциклетизъм, през 2013 г. създадохме AIT Racing Team.

2013 г.

С цел подобряване качеството на предлаганите услуги и подсигуряване на основен елемент от движещата сила на компанията, през 2014 г. създадохме АИТ Учебен център. Чрез него ние подготвяме качествени кадри, които да обслужват потребностите на компанията.

2014 г.

Създава се AIT Rent, която се занимава с отдаването на площи под наем, офис и склад, както и палетоместа за съхранение на стоки.

2016 г.

С нарастването на автопарка, нараства и необходимостта от бързо и качествено техническо осигуряване. Това е задачата на AIT Technical Service – да подсигурява отличната техническа изправност на нашите превозни средства, за да може Вие да се чувствате сигурни за вашия товар.

2018 г.

Ние сме гъвкави, усещаме развитието на пазара и намираме решения, които да удовлетворяват Вашите потребности. Водени от тази идея, през 2018 г. създадохме АИТ Логистик ЕООД – специалист в складовата логистика, групажните и договорните линии, и транспорт.

2018 г.

Терминал AIT World Group Espana, Villafranca. В момента изграждаме собствен транспортен център за поддръжка на композициите и склад за крос докинг.

2019 г.