Ползите да структурирате бизнеса си в удобна локация с модерен офис и склад

1
125
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

АИТ Логистик ще Ви помогне да изградите свой логистичен хъб в съседство с комфортно и енергийноефективно офисно пространство

 

Ако управлявате бизнес, който изисква наличие на складови площи за съхранение на стоки, и заедно с това желаете да съчетаете склада с модерен и енергийноефективен офис за Вашите служители, несъмнено сте се сблъсквали със сериозен проблем да откриете подобни предложения на пазара на индустриални площи. Често офисните пространства са отделени като локация от складовите площи и е почти невъзможно да се намери съчетание от двете на едно място, при това на превъзходно местоположение и с отлични комуникационни връзки.

Новата модерна складова база на АИТ Логистик в съчетание с административна сграда с близо 1000 кв.м офисни площи и шоурумове определено е предложение, което може да заинтригува много различни типове бизнес. Логистичната компания отдава под наем складови и офисни площи, така че успешно можете да съчетаете пространства според Вашите нужди и предпочитания.

 

 

Складова база в удобна локация и с гъвкавост според нуждите на клиента

Превъзходното местоположение на модерния логистичен парк, разположен в индустриална зона “Тракия” край Пловдив и в непосредствена близост до летището, околовръстния път на града и автомагистрала „Тракия“, заедно с разнообразието от предлагани услуги и гъвкавостта в ценообразуването са само част от предимствата на складовата база на АИТ Логистик. Към тях трябва да добавим професионализма на екипа на компанията, който ще Ви обслужи с грижа и внимание към вас и вашия бизнес, предлагайки ви най-доброто в областта на складовото съхранение на стоки и организирането на транспорт и доставки при заявка. Грижата за поверените стоки е основно правило в работата на екипа, а услугите, предоставяни от компанията, са разработени с внимание към детайла и лично отношение към всеки един клиент.

При желание Вашите продукти ще бъдат етикетирани според предварителното ви задание, като боравенето с поверените стоки за съхранение в склада се извършва с внимание и прецизност.

АИТ Логистик предлага също услуга за организирана доставка на стоки в цялата страна по ваша заявка и до предоставени от вас адреси. Складовата база предлага богат набор от товаро-разтоварни операции, предоставяйки товарене и разтоварване на рампи с механизирана техника и от превозно средство с мотокар с товароподемност 3,5 т., както и бързо и лесно претоварване с безплатен престой на стоките до 4 дни. „Важно предимство за клиентите ни е именно фактът, че в логистичния център се складира и стифира разнообразна стока на височина със специална техника“, отбелязват от АИТ Логистик.

Всички тези услуги, в съчетание с гъвкавостта при наемане на складови пространства и заплащането за складиране на принципа на палетомясто на ден, правят модерния логистичен център в Пловдив едно съвременно, удобно и ценовоефективно решение за всеки един бизнес. На практика клиентът заплаща единствено използваното пространство, като не генерира разходи за персонал, осигуровки, подемна техника, електричество и други консумативи. В допълнение складовата база разполага с обширен паркинг, възможност за включване на техника, ползваща трифазен ток, стелажна система, съобразена с предпочитанията на клиентите, и рампи за лесно товарене и разтоварване.

„Логистичният център е отлично решение в дългосрочен план. Той е особено подходящ за дългосрочно складиране на стока до 800 кг. на пале и до 1,2 м. на височина. Предлагаме изключително добри условия за този тип клиенти“, коментират от АИТ Логистик.

 

 

Административни и офисни площи за цялостни решения за бизнеса

В непосредствена близост до складовите помещения се намира модерна административна сграда с офисни площи и шоурумове, които могат да бъдат отдавани под наем. С това АИТ Рент предлага цялостни завършени решения за структуриране бизнеса на своите клиенти и партньори.

Модерната офис сградата от клас А+ е оборудвана с всички съвременни комуникации и комунални услуги. Просторното офисно пространство е подходящо за малки и средно големи компании. Разположено на 713 кв.м застроена площ, то разполага с отворен офис, стаи за почивка, стая за сървъри, мениджърски кабинет и удобна стая за срещи.

Оборудвана за 47 работни места, офис сградата предоставя редица удобства за работещите и включва централно отопление и вентилация, асансьор, система за контрол на достъпа и инсталация за електричество и интернет. Благодарение на високата енергийна ефективност на сградата разходите за енергия са намалени до 30%. Помещенията са светли и уютни, издържани изцяло в топли нюанси и създаващи уютна работна атмосфера.

Собственият паркинг прави административната сграда идеално място за достъп чрез собствен транспорт, като заедно с това локацията е леснодостъпна и чрез обществения транспорт на Пловдив.

Изцяло готови за нанасяне, офисите не изискват големи инвестиции от наемателите и са подходящи за компании, който се занимават с електронна търговия, ИТ компании и други, предоставяйки превъзходно съчетание на офисна площ и складово пространство в съседство.

„Стремежът ни е винаги да сме в услуга на нашите клиенти, да бъдем гъвкави в удовлетворяването на техните нужди и да предлагаме иновативни решения за всеки тип бизнес. Съчетаването на офисни и складови пространства, отдавани под наем, е част от нашата всестранна грижа за тях. Всеки може да избере площ според своите предпочитания и нужди. Вниманието към детайла и доверието, което градим с клиентите, е наш основен фокус“, споделя Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт.

 

АИТ Логистик предлага модерна складова база с обща площ от 3000 кв.м, разположена на удобна локация в Пловдив с превъзходни комуникационни връзки. Базата разполага със съвременна подемна техника и осигурява широк спектър от логистични дейности. Гъвкавостта на предлаганите услуги, разположението на логистичния парк и разнообразните възможности за наемане от страна на малък, среден и голям бизнес го превръщат в отлично място за изграждане както на местен, така и на международен логистичен хъб.

За допълнителна информация и получаване на оферта

АИТ Логистик

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 59

+359 878 990 689

[email protected]  

АИТ Рент отдава под наем близо 1000 кв.м. офисни площи в енергоефективна модерна сграда с шоурум, пространство за срещи и зона за почивка. Офис центърът е разположен в удобна локация, има осигурен паркинг и достъп с градския транспорт. АИТ Рент предлага гъвкави решения за работно място за малки, средни и големи компании. Центърът е изключително подходящ за компании в областта на ИТ индустрията, електронната търговия и колцентрове.

За допълнителна информация и получаване на оферта

АИТ Рент

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 59

+359 32 636 636

[email protected]