Стилът на Калина Сакскобургготска

14
Добави коментар
juliak
juliak

Днес една от жените, за които в редакцията винаги се сещаме, когато си говорим за истинска мода и строго индивидуален стил, става на 37.

Калина, княгиня Българска, дъщеря на Симеон Сакскобургготски и Доня Маргарита, съпруга на Китин и майка на Симеон-Хасан в действителност е една от най-отличаващите се благородни особи в стара Европа.

Надарена с удоволствието и свободата на единствена сестра сред четирима братя, и то най-малката от всички, Калина е емблематична с индивидуалността си от много млада, а радващият факт е, че този й експериментаторски дух укрепва с годините.

Да умееш да изглеждаш различен, независимо дали това е търсен ефект или просто талант, винаги е извиквало уважение у нас. Много и различни перуки, тюрбанът като must have, смесването по изключително шик начин на различни стилови, географски и исторически елементи в едно, толкова прилягат на Калина, че е абсурд да не й симпатизираш.

Неповторимостта й признават всички, повечето с положителен тон, други – по-рязко и нападателно, и журналистите, и експертите. Дори и ринопластиката й отива; всеки друг в подобна ситуация би прибегнал наново до корекция. Удоволствието, с което тя носи „поправения“ си нос, за нас е признак на себеувереност и отстояване на собствените решения като единствено правилни.

Харесваме нейните бижута, сред които и червеният конец против уроки. Харесваме яркия и силен грим, но най-много харесваме риска.

Честит рожден ден, Калина!