Тренд радар: Teddy bear палто

1
146
Добави коментар
svetla58
svetla58

С понижаването на градусите се вдига на бунт усетът ни за секси тоалети. Но кой казва, че зимата трябва да се асоциира само с коледни пуловери и скучни черни якета? Хладното време навън трябва само да ни мотивира да сме по-креативни в избора на облекло. Модната индустрия повелява и през този сезон да заложим на плюшените палта, или т.нар. Teddy bear (б.а. – плюшено мече).

Палтото teddy bear присъства в модните архиви още от 1920г., прави завръщане през 60-те и 70-те, както и през 2013-та, благодарение на модния бранд Max Mara, който го връща обратно на подиума. Днес палтото teddy bear се предлага с различна дължина – късо, средно и дълго, както и в голяма гама от цветове – от традиционните нюанси на кафявото, през оранжево, червено, розово и разбира се, класическите бяло и черно.

Купи плюшено палто

 

 

Купи дълго teddy bear палто

 

Купи плюшено палто 

Купи черно плюшено палто 

Правило, когато носите палто teddy bear, е запазите минималистичен подход към цветове и аксесоари. Палтото само по себе си е достатъчно открояващо се, така че нямат нужда от други допълнения, които да акцентират на визията ви.