Дамски спортни долнища

1
124
Добави коментар
fire19
fire19

Вашият успех в спортната зала зависи не само от правилното натоварване, но и от подходящия избор на екипировка. Спортните дрехи трябва да са удобни, комфортни и практични.

При дамите спортните долнища са много добра алтернатива на прилепналите клинове и шортите за фитнес тренировки. Един от безусловните плюсове на дамските спортни долнища е фактът, че на практика те са универсални за всеки вид спорт. В тях ще ви бъде удобно да изпълнявате силови упражнения, да се качите на бягаща пътека или степер. Дамските спортни долнища са много подходящи за колоездене, както и за аеробика, стречинг и пилатес.

Дори когато дамата се занимава със спорт у дома, тя има нужда от спортно долнище. Домашното долнище за ежедневно носене не е подходящо, тъй като по време на упражненията тялото се изпотява и тъканта трябва да способства своевременното извеждане на влагата. Дамските спортни долнища се изработват от по-здрава и качествена тъкан за разлика от долнищата за ежедневно носене.

Дамските спортни долнища са изключително подходящи и за тренировки извън дома или фитнес залата. Тяхната права линия не пречи на движенията, като същевременно женската фигура в тях изглежда стилно и хармонично.

Не всяка жена харесва спортни дрехи, които плътно прилепват към фигурата й. Тесни клинове за спортната зала обикновено обуват жени с голям опит в тренировките или инструкторки. Това е необходимо, за да се демонстрира нагледно какви мускули се задействат при различните упражнения, което по-добре се забелязва в клин, отколкото в долнище. Ето защо, ако тепърва започвате тренировките, долнището е по-добрият избор. Дамските спортни долнища са подходящ вариант и за онези жени, които не са напълно доволни от фигурата си и биха искали да скрият “проблемните зони”.

Дамските спортни долнища се разделят на няколко вида:

класически модел – подходящ за кардио и тренировки с тежести във фитнеса;
модели с еластична талия – добре фиксирани в кръста, като прилепването може да се регулира благодарение на външните ластици на колана;
долнища със свободна кройка и дължина до глезените – универсален стил, който е подходящ за всички видове фигури и е оптимален по отношение на комфорта по време на тренировка.