Превод и заверка на диплома при образование в чужбина

1
138
Добави коментар
wordz.biz
wordz.biz

Изложение „Световно образование“

Организира се от 2004 г., а тази година на него ще присъстват повече от 70 образователни институции от повече от 25 държави. Събитието ще се проведе през октомври в няколко града – София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Бургас.

Дни на италианското образование 2019

Ще се проведе на 12 и 13 октомври в София и Варна.  По време на изложението посетителите ще имат възможност да се информират за условията на обучение в кампусите на университетите и студентския живот в Италия.

HOLLAND DAYS

Най-голямото изложение за образование в Холандия – Холандски дни или Дни на Образованието в Холандия ще се проведе в градовете София, Варна, Русе и Стара Загора, като се осъществява със специалната подкрепа на Посолството на Холандия в България. Всички посетители ще могат да се срещнат с представители на Холандски университети и да се запознаят с предлаганите специалности в тях.

Study UK

На 19 октомври в София желаещите да продължат образованието си с английски език ще могат да се срещнат с представители на университетите от Великобритания на изложението за британско висше образование Study UK, организирано от British Council. За тези, които няма да могат да присъстват, ще има специални онлайн излъчвания.

Салон „Обучение и професионална реализация“

Събитието се организира от Посолството на Франция в България, Френският институт в България и Агенция Campus France Париж. Всички бъдещи студенти с френски език ще се срещнат с представители на френски висши учебни заведения и на различни франкофонски програми в България. 

Важно! Събитията се провеждат в различни дни и места, така че се информирайте за точното местоположение във вашия град!

Ако се питате защо преводаческа агенция популяризира събития за образование в чужбина, отговорът ни е много простичък. СЕО-то на агенцията Пламен Христов е завършил в Белгия и той ни вдъхновява да помагаме на всички, които искат да учат навън. Защото самият той е извървял целият този път.

Свържете се още сега през формата за контакти или по някои от традиционните начини за превод и заверка на диплома и/или на другите документи, които изискват от избрания от вас университет.