Корков ламинат-универсалност, привлекателност и топлина

2
233
Добави коментар
penkov
penkov

Корковият ламинат отдавна не е екзотичен материал, а се предлага в почти всички специализирани магазини за ламинирани паркети. Основният недостатък на корковите паркети е тяхната сравнително висока цена, въпреки която клиентите, които се интересуват от висококачествени, топли, меки, звукоизолирани подове избират за дома си.

Корковият паркет струва значително по-малко от другите видове коркови подове, като същевременно притежава същите характеристики и привлекателен външен вид. Също толкова важно предимство на този вид покритие е простотата на неговото инсталиране поради наличието на клик система за монтаж- няма да ви се налага да лепите нищо.

В днешно време не много компании се занимават с производство на корков ламинат, така че пазарът не е пренаситен с такива продукти. В условията на слаба конкуренция производителите могат да се съсредоточат върху качеството на доставените стоки, като не се опитват да намалят цената до минимум поради влошаване на характеристиките и опростяване на производството.

Корковият ламинат може да се постави във всякакви помещения с високи санитарни и епидемиологични изисквания (детски градини, болници и др.);