Продават спални чаршафи с лика на Ботев и Левски

1
183
Добави коментар
mignews
mignews

„Патриотичното“ бельо върви по 49,90 лв.

Безумна „патриотична“ търговска оферта в нета разбуни духовете в социалните мрежи. За най-големите родолюбци се предлага изгодно да си купят спални чаршафи с лика на Христо Ботев и Васил Левски.

Спалното бельо не е особено евтино – за да спиш с великите ни национални герои се искат…49,90 лв. За толкова се предлагат чаршафите с лика на Апостола и автора на „Хаджи Димитър“. Комплектите се предлагат редом до тези с щампата на Роналдо и Неймар.

Стотици възмутени коментари заляха социалните мрежи заради гаврата с най-великите от историята ни.

„Ужас. Дотам стигнахме. Добре, че не могат да видят колко ниско може да падне тоя народ, за който дадоха живота си“. В този дух бяха повечето гневни коментари във Фейсбук.

„Откак свят светува…потресаващо. Надявам се, нямат клиенти за тези артикули. Но пък в „Ла скала“ предлагат да си изтръскаш пепелта от цигара връз Мария Калас или Марио дел Монако, а на Албинона съм виждала тоалетна хартия с лика на „Бийтълс“…“, даде пример с подобни кичозни  търговии потребител.

Други пък припомниха, че не за първи път националните ни герои стават жертва на подобни гаври. Преди време в търговски сайтове се предлагаха плажни хавлии с лика на Апостола.

 

Share 0
Tweet 0

Share 0