Нов култов кючек на Боби Михайлов (видео)

3
219
Добави коментар
mignews
mignews

Шефът на БФС в оставка се мята на гръцко

Нови танцови стъпки е усвоил Боби Михайлов, става ясно от видеоклип, изпратен до редакцията. В непоказвания досега запис се виждат нови култови движения на футболния бос. През 2012 г. Боби стана известен с уникален танц по ритмите на парчето на Преслава „Като за финал“.

В столичен клуб на участие на чалга дивата ексвратарят смая всички с респектиращите си танцувални стъпки. Бързите движения с ръцете, характерното им попляскване и въртенето на главата станаха запазена марка на шефа на родния футбол. Те му донесоха подигравки, но му спечелиха и поддръжници, които отчитат пластичността на героя от САЩ ’94 и копират движенията му по дискотеките.

Верен на хореографските си умения остава Боби Михайлов и в непубликувания до момента видеоклип. В него се вижда, че шефът на БФС е поканен да присъства на сватба на приятелско семейство. Като ВИП персона
той е настанен на маса пред младоженците. Купонджийският нрав на бившия вратар не издържа на кръшните ритми и след няколко обърнати маркови питиета той се включва в купона заедно с младежите. За разлика от
предишната си изяв, този път Михайлов танцува на песен на една от гръцките звезди. Използва по-плавни лебедови движения с ръцете около тялото, но отново извива китки и се кърши в ритъма на танца. Елементи от новата хореография са щракане с пръсти, въртене на юмруци и специфично пристъпване назад. Не е изключено новият танц на Боби М. също да се превърне в хит.

Вижте видеото ТУК

 

Share 0
Tweet 0

Share 0