Джамбазки: Kандидатите от листата на ВМРО за съветници и за районни кметове са изключително и само стойностни хора

3
184
Добави коментар
mignews
mignews

източник: „24 часа“

– Въпросът за нелегалната миграция е тема, която в последните дни отново намери място в медийното пространство. Какво прави българската държава и държавите от ЕС?

– Въпреки че вирусът на мултикултурализма е заразил редица европейски общества, аз вярвам, че те започват да оздравяват. Това е истината. Няма как горди нации с велика история да се примирят с ислямизацията и подмяната в техните общества. Париж например, извън втора зона на метрото, просто не е европейски град. Германия също се ислямизира с невиждани темпове. Италия се бори с нашествието в Средиземно море и с катастрофалната политика на предишното правителство. Хората се завръщат към християнството. Този процес е необратим. А тук просто няма да допуснем арабизацията на столицата ни.

– Каква ще е първата Ви стъпка като кмет на София, ако спечелите изборите?

– ВМРО е първата и единствена организация, която представи цялостна завършена концепция за решаване на проблема с циганските несоциализирани групи. Време е държавата да престане с двойните стандарти по отношение на своите граждани. Циганите имат един своего рода статут на привилегирована общност, която поради електоралното си влияние може да си позволи да потъпква законите в страната. Ето защо първата задача за мен като градоначалник ще бъде да издам заповед за премахването на всяка незаконна постройка в града ни.

– Един от най-наболелите проблеми в столицата е проблемът със замърсяването. Кои са причините довели до завишените нива на прахови частици?

– София наистина има огромен проблем със замърсяването. Факт е, че в голяма степен има сериозен проблем с техническите прегледи на много от автомобилите в страната. В София обаче основен проблем са циганските гета. Нужно е просто да минете с автомобил през кв. „Христо Ботев“ или Факултета, за да видите отровната мараня, която излиза от съборетините в тези квартали. Горят се гуми, гащи, парцали, лакирани подпалки и всякакви други гнусотии, което в резултат трови столичани през зимните месеци. Аз като кмет ще сложа край на тази позорна практика.

– Пак Ви връщам на проблема с интеграцията на циганите, защото тя е и част от Вашата програма, какви са конкретните мерки, които предлагате?

– Проблем са и т.нар. „мерки за интеграция на ромите“. Голямата част от НПО-тата в страната задълбочиха проблема, като изградиха една общност от хора, на които внушиха, че имат само права без задължения и които не приемат законите на държавата като валидни за тях. А за тези програми бяха похарчени стотици милиони левове, които потънаха в джобовете на циганските барони. Не бива да пропускаме и ширещите се злоупотреби със социални помощи. При отказ за започване на работа, спиране на децата от училище и демонстрация на луксозен начин на живот от страна на „социално слаби“, помощите трябва да бъдат спирани. С тази пародия трябва да се спре.

– Какъв резултат очаквате да постигнете на местните избори в София?

– Аз дълбоко вярвам, че кандидатите от листата на ВМРО за съветници и за районни кметове са изключително и само стойностни хора, които няма да посрамят Организацията. Дълбоко вярвам също така, че е време София да има кмет, който да взима присърце наболелите проблеми за града. Мерки за чист въздух, справяне с циганската престъпност и сигурността на столичани са мой приоритет. Където има асфалт, трябва да има лампа, а където има лампа, трябва да има камера. Очаквам постигнатият от нас резултат да ни позволи да изпълним програмата си за развитие на София.