Естествена кожа за тапицерия – Внос и търговия на достъпни цени

3
169
Добави коментар
sokoban
sokoban

Внос и търговия на естествена кожа за тапицерия

На българския пазар сме от 1999 г. „Кожите“ ЕООД е наследник на ЕТ „Магдалена“ и „Маддалена“ ЕООД. Основната ни дейност е внос и търговия на естествена кожа за тапицерия

Основни предимства са селекцията и качеството на кожите: предлагаме само и единствено първо качество естествена кожа за тапицерия.

Предлаганите естествени кожи за тапицерия са подходящи както за домашна употреба, така също и за хотели, обществени сгради, летища, гари, конгресни и кино зали, банки, ресторанти, фитнес и медицинско оборудване.

Освен това, предлагаме естествена кожа за автотапицерия, самолетно обзавеждане, яхтено обзавеждане, естествена кожа с косъм, кожи за обувната промишленост, естествени кожи за галантерия, както и бутикови кожи. Изборът ни на доставчик не е случаен: през годините сме се специализирали в разпознаването на истински качествената обработка на кожа и към днешна дата работим само с най-високия клас кожа от топ производител в Италия. От 2015 г сме дистрибутори на Futura Leathers S.p.a. за България. Освен изключително богатият избор и качество на кожите, друго наше предимство е времето за доставка: само 5 работни дни от получаване на заявката. Разбира се имаме и кожи на склад.