Да разнообразим ежедневието си с шарени чорапи

1
171
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модата се променя във всеки един момент. Защо и ние да не се променим? Защо не разнообразим нашия аутфит, като например с едни шарени чорапи. Както се усеща времето навън става все по – хладно, а ние искаме да сме стилни и секси.

Е, разбира се, това не се постига лесно особено като сложим дебелите пуловери, якетата и прочие. Но, както сме забелязали винаги има едно НО, което този път ще свърши чудесна работа. А именно ще ни даде решение как да сме стилни и през есента. И то е шарени чорапи, които да се виждат, като навием своите дънки.

Голяма част от популярните личности като Били Айлиш, Ариана Гранде дори и българската звезда Дара използват своите чорапи като аксесоар, защото техния вид не е завършен, ако чорапите не им се виждат дори и да не са шарени.

Защо и ние да не предпочетем  тази алтертанивата, защото е стилно и в същото време ни е топло, което е едно от най – важните неща. Ако до преди няколко месеца беше модерно глезените да са ни голи, в момента е модерно те да са закрити със стилни чорапи независимо дали са шарени, едноцветтни или с облика на някоя популярна картина.

Една от най – известните марки е  Happy Socks, точно за това ние решихме да ви представим няколко модела от нея .

Купи комплект десирани чорапи Happy Socks

Купи комплект със сърца

Купи шарени чорапи 

Тагове
Ariana Grande, Billie Eilish, happy socks, аксесоар, Ариана Гранде, Били Айлиш, весели чорапи, Дара, мода, стил, чорапи, шарени чорапи