Важното бельо за всяка жена

3
160
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Говорим за връхните дрехи толкова често, че понякога забравяме колко важно е бельото в живота ни.

Ако имате проблем с бельото си, не ви седи добре, то тогава настоящата статия е точно за Вас. Може би не сте го взели правилно, а именно размера на чашките и размера под гърдите не отговарят. Преди да купите сутиен, разберете точно размера си. Веднага след като изборът на размер приключи, трябва да започнете да купувате сутиен по мярка. По-долу са представени 5 вида сутиени, които просто трябва да всяка дама в нейния скрин.

Безшевен сутиен.

Тези сутиени нямат шевове. Това е страхотен сутиен за тесни дрехи, тънка блуза или пуловер, защото практически не се забелязва. Не забравяйте, че такъв сутиен не трябва да има ръбове или панделки. Материята трябва да е чиста и гладка.

Сутиен без презрамки.

Такъв сутиен е чудесен вариант за тези, които предпочитат да носят рокля, наподобяваща корсет. Сутиенът трябва да има висока еластичност и да осигурява добра подкрепа на гърдите. Уверете се, че сутиенът е с добро качество, тъй като роклите имат тенденция да показват всички дефекти в бельото. Тук е мястото да похвалим италианското бельо, което се отличава с отлично качество. Освен това цената е приемлива.

Сутиен за деколте

На английски език се нарича сутиен Plunge. Такъв сутиен е идеален за рокли и пуловери с дълбоко V-образно деколте.

Сутиен за спорт.

Спортните сутиени са специално проектирани да осигурят подходяща подкрепа по време на умерена и интензивна физическа активност.

Секси сутиен.

Вашият гардероб трябва да има няколко комплекта бельо, за да съблазни вашия мъж. Обикновено най-еротичните са сутиени с тънка дантела. Секси сутиен може да има много малки детайли, които го превръщат в истинско произведение на изкуството.

Е, уважаеми дами, в настоящата статия видяхте петте типа сутиени, които трябва да имате в скрина си. Вярваме, че сте съгласни с нас и нашият специален подбор.

Естествено, ако искате да добавите нещо, можете да го направите под формата на коментар.

Посетители:
23