Palmsbet I Актуални Промоции

3
180
Добави коментар
sapa84
sapa84

Начален Бонус Спорт – Афилиейт

Вземете 100% до 220 лв. ексклузивен начален бонус за едно незабравимо спортно изживяване в Palms Bet.

Невероятни спортни емоции Ви очакват в нашата спортната секция. За ги направим още по-невероятни, на всеки новорегистрирал се клиент през партньорските ни сайтове предлагаме нашия 100% Ексклузивен Бонус Спорт до 220лв.

Всичко което трябва да направите е да следвате следните стъпките:

Влезте в акаунта си в palmsbet.comНатиснете Депозит в основното менюПриемете „Ексклузивен Бонус Спорт“ офертата

Довършете успешно депозита си, след което бонусът автоматично ще се начисли във Вашата сметка.

Регистрация

1. Оферта „Ексклузивен Бонус Спорт” е валидна само за нови клиенти, които нямат предишни регистрации с реални средства на palmsbet.com.

2. Всеки клиент може да се възползва само веднъж от „Ексклузивен Бонус Спорт”.

3. За да се възползвате от „Ексклузивен Бонус Спорт”, се изисква успешен депозит.

4. Оферта „Ексклузивен Бонус Спорт” е валидна само за залози в секция спорт на palmsbet.com и не може да се използва за залози на други игри. Залози, направени в секцията казино, джакпот и виртуални, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.

5. За да активирате „Начален Бонус Спорт”, трябва да изберете съответния бонус след което да направите успешен депозит в менюто Депозит.

6. „Ексклузивен Бонус Спорт” се получава под формата на Безплатен Залог.

Какво е Безплатният Залог?

Безплатният Залог Ви позволява да извършите залог за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас.

Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 BGN (залог от 5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN).

7. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 220 BGN.

Пример: ако депозирате 220 BGN, ще получите още 220 BGN Безплатен Залог. Максималната сума за Безплатен Залог е до 220 BGN. Например, ако депозирате 250 BGN, Вие ще получите 220 BGN, защото това е максималната сума на Безплатния Залог.

8. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.

9. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.

10. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 220 и получен 220 бонус, трябва да се направят залози за (220+220)*5 = 2200 BGN).

11. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.

12. Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.

13. При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиента ще играе първо с кеш  (изтегляемата) сума.

14. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.

15. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

16. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.

17. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.

18. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.

19. Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, то цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъде изтеглена от баланса на игралния профил.