Спечелете телевизори и смартфони от ядки Rois

2
231
Добави коментар
pgp

Участието в играта е обвързано със задължителна покупка на следните продукти в периода на играта, за по-кратко наричани „промо продукти“, а именно:

    ROIS Бирен фъстък 160 гр.;     ROIS Коктейл микс 150 гр.;     ROIS Печен фъстък 160 гр.;     ROIS Печени белени фъстъци с морска сол 140 гр.

Промо продуктите ще могат да бъдат намерени в търговските вериги и обекти, с изключение на пекарни „ROIS“.

За участие в томболата за наградите е неоходимо закупуване на един или няколко от промо продуктите и регистриране на касовата бележка и стойността на закупените промо продукти в платформата на интернет адрес: https://www.rois.bg/igra-specheli-s-rois. Стойността на закупените промо продукти трябва да е:

а) не по-малко от 20 лева за награда ТЕЛЕФОН, независимо от броя на регистрираните касови бележки. Броят на регистрациите, с които участва всеки регистрирал касова бележка за тази награда трябва да е кратен на 20 лева.

и

б) не по-малко от 10 лева за награда ТЕЛЕВИЗОР или над 10 лева, независимо от броя на регистрираните касови бележки. Броят на регистрациите, с които участва всеки регистрирал касова бележка за тази награда трябва да е кратен на 10 лева. Сумата регистрирана от 1 участник се натрупва.