Електрическите скари, които не ръждясват – Mr. d’Oro | Skara.bg

1
138
Добави коментар
Skarabg
Skarabg

В началото искаме да обърнем внимание на това, че ние произвеждаме за Вас скари за печене на месни продукти (скари за печене на кебапчета и кюфтета, скари за печене на пържоли и шишчета и скари за печене на риба и рибни продукти) , а не „вълшебен“ мултифункционален уред, който може всичко (да пече сандвичи, палачинки, зеленчуци и пр.). Това внушение правят производителите на редица вносни уреди с плочи от керамика или с тефлоново покритие, които в България попадат в групата на скарите, но това са умели маркетингови трикове, на които лесно се поддават млади потребители, които се възхищават на възможностите да им бъдат полезни при приготвянето на закуски за децата си. Когато обаче решат за си изпекат месни продукти, идва разочарованието. С повечето от тези скари каквото и да правиш най-много да изпържиш месото в собствен сос, а мазнините изобщо не стигат до отворите в средата на плочата, а загарят под пържолата. Единственият им плюс е добрия дизайн. Тези уреди са проектирани от народи с други култури, различни от нашата. Те наистина са предназначени за печене на продукти различни от месните. Печенето на пържоли и др. продукти от месо те правят на открито на скари с дървени въглища. Напоследък те навлязоха и на нашия пазар, но те могат да се използват само на открито, а за апартаментите е нужна качествена електрическа скара.

Не се притесняваме от този факт, защото на пазара малко български производители предлагат изцяло неръждаема тръбна електрическа скара, а масово се предлагат псевдоаналози с ниско качество. Вносните скари не са от този сегмент на тръбните електрически скари. Те са компактни, олекотени с привлекателен дизайн. Оборудвани са с един нагънат реотан и метална решетка върху него или с керамична плоча (гладка или оребрена). Всички тези скари имат монтиран терморегулатор, който изключва нагряването на реотана (дори когато е на MAX) за да го предпази от прегряване, точно тогава , когато му е нужна мощност за да изпича, а не да изсушава продуктите, което е най-същественият им недостатък. Изцяло неръждаема тръбна електрическа скара от внос се среща много рядко на пазара и то на много по-висока цена.

Смело можем да кажем, че в момента предлагаме най-качествените сертифицирани домакински скари на българския пазар!
Нашата цел е да задоволим Вашите нужди от домакинска скара за много дълъг период от време, а не само за периода на гаранцията.
Нашите скари осигуряват здравословното и правилно изпичане на продуктите, препоръчвано от здравните специалисти.
Няма други скари с такива отличителни характеристики

Изцяло изработени от скъпи неръждаеми материали (благородна листова стомана марка 304 с дебелина 0.8 мм и тръби 14х1 мм, от същия материал марка 304). Не се отлага ръжда и боя в изпечените продукти, което ги прави изцяло съответстващи на санитарно-хигиенните изисквания и с висока устойчивост при експлоатация.
Имат правилно изчислена мощност спрямо работната площ (от 30 до 70% по-висока от масово разпространените скари), което позволява хранителните продукти да се изпичат правилно и бързо без да се изсушават.
Имат универсален размер на работната площ позволяващ изпичането на достатъчно продукти с едно зареждане, както и на по-големи цели продукти (напр. риба) без да е нужно да бъдат разделяни на по-малки части за да се съберат върху тях.
Имат безкомпромисно качество на материали изработка, потвърдени със сертификат. Успешно са съчетани високотехнологични машинни операции с професионални ръчни операции.
Лесни за използване – те са с изчистени форми, без ключове, терморегулатори и контролни лампи, които намаляват коефициента на полезно действие и усложняват поддръжката и почистването им.
Лесни за почистване – имат гладки и равни повърхности, подвижен капак и подвижна тава за отработената мазнина.
Мобилна употреба през цялата година, както в градината така и в жилището.
Бързо загряват и поддържат стабилна работна температура директно от тръбните реотани, необходима за качествено и бързо изпичане на продуктите. Не прегряват тъй като се използват, когато продуктите са върху тях и когато изпичането им приключи те се изключват.
Имат дълъг експлоатационен живот.
Безопасни при работа.
Икономични при консумация на електроенергия, защото бързо изпичат продуктите.
Имат привлекателен съвременен дизайн.

Уважаеми потребители, разбираме че в условията на криза определящия фактор за покупка е ниската цена, но тя е несъвместима с понятието високо качество. Всеки прави своя избор на скара според изискванията и възможностите си, но за да не се разочаровате от избора си, ще Ви напомним отново максимата, че стоки с ниска цена са винаги с ниско качество. И не забравяйте, че приготвянето на здравословна храна допринася за доброто здраве и общото благосъстояние на човека.