Преместване на 5 предмета, за които ви трябват професионалисти

2
137
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Има случаи, при които наемането на професионалисти по преместването не само е препоръчително, а е необходимо. Особено когато говорим за предмети и елементи, които се нуждаят от специално внимание и грижи. Ако притежавате вещи, които са особено тежки, големи, чупливи или ценни, най-добре се доверете на професионалисти, които ще свършат работата по преместването бързо и лесно.

Наемането на професионални хамали е необходимо при преместване на…

Пиана

Преместването на пиано е тежка задача, защото обикновено подобни музикални инструменти тежат стотици килограми. Нужни са няколко души (професионалисти), които знаят как да го направят, без да наранят или повредят инструмента.

Изпускането и повреждането на някоя от частите на пианото по време на преместването му може да бъде пагубно, така че внимателно боравене с този ценен предмет е изключително важно. За да преместите пиано, ще е необходимо специално оборудване.

Вана, джакузи, душ кабина и други

За преместване на подобни вещи е нужно специално оборудване, което едва ли притежавате. А и тежестта на ваната е голяма и няма как да я преместите сами. Освен това рискувате да я счупите, ако не разполагате с нужните инструменти. Затова, спестете си време и средства и ангажирайте професионалисти.

Билярдна маса

Планирате да преместите вашата любима маса за билярд от вкъщи на вилата или обратното? Не е невъзможно, но ви предстои дълъг и сложен процес на разглобяване, опаковане, носене на тежки части и елементи. Ами ако не се събере в колата ви? Или не успеете да я сглобите отново по същия начин? Помислете добре, преди да вземете решение.

Tехника

Преместването на домакински уреди изисква планиране, подготовка и голям брой работна ръка. Освен ако не сте готови сами да преместите тези тежки предмети, наемането на професионалисти, които да направят повдигането и преместването вместо вас, е добра идея.

За справка, средният хладилник тежи около 150 килограма, средният пералня тежи около 90 кг, печката- 100 килограма. Въпреки че може да успеете да управлявате преместването на един от тези елементи, вероятно ще се нуждаете от помощ, ако премествате няколко уреда едновременно. Професионалните хамали могат ефективно и ефикасно да преместят тези уреди за Вас без проблем. Те дори могат да съдействат за процеса на инсталирането им.

Предмети на изкуството, антики и ценности

Безопасното движение на произведения на изкуството, антики и други ценности отнема доста планиране и подготовка, за да ги запазите здрави възможно най-дълго през целия процес на преместване. Често, предметите на изкуството биват повреждани при преместването им от едно място на друго, а причината за това е, че не сме съобразили дадени фактори, не сме ги запечатали добре и др.

Картини, платна, специфични вещи на изкуството задължително се опаковат добре при пренасяне, а за някои дори е нужна допълнителна защита.

Антики, като семейни наследства, мебели, порцеланови фигурки и прибори за хранене и кристални стъклени съдове, също се обработват с особено внимание и прецизност.

За щастие, професионалните хамали могат да преместват вашите вещи безопасно, без да повредят нищо по пътя. Доверете се на техните услуги и лесно и безпроблемно пренесете всичко нужно от точка А до точка Б.

Предстои Ви скорошно преместване? Наемете професионалисти, с чиято помощ бързо и лесно ще се справите с всяко препятствие!

Facebook
Twitter
LinkedIn