Какъв Цвят Червило е Подходящо за Брюнетки,Блондинки,Червенокоси,Кафява Коса

2
263
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Как да изберем цвета на червилото: кое червило е подходящо за брюнетки, блондинки, кафяви коси, червенокоси

 Устните са същото оръжие на женския чар и съблазняването като деколтето, тясната пола или фибите за коса.

И всички те работят добре, при определени фактори. Относно въпроса „как да изберем правилния цвят на червилото“ – решаващата роля играе не толкова от личните предпочитания, колкото от цвета на косата, очите и лицето ви.

Какъв цвят червило подхожда на брюнетки?

Брюнетки със светла кожа и очи – сини или сиви – най-добре е да обърнете внимание на червено-розовите нюанси, лилавото и класическото алено.

Тъмнокожи момичета с кафяви очи – препоръчителни червено-коралови и тъмночервени тонове, нюанси на слива, шоколад и оранжево.

Брюнетките с гарвановочерна коса трябва да избират – винени, рубинени, сливови или карминови нюанси.

Червилото от неутрални бежови нюанси до най-тъмните и наситени е подходящо за тъмни кестеняви къдрици – до черна слива. Карминови, червено-розови, ягодоплодни нюанси – череша, фуксия.

За тъмнокожи и със златист тен трябва да изберете червило от цвят на тухла, корал или морков.

Какъв цвят червило е подходящ за светлокоси?

    За светла коса със светла кожа е подходящо червило от естествени, спокойни нюанси, а за тъмна кожа – по-светли нюанси.
    Ако имате тъмно руса или средна руса коса, червилата в бежови, прасковени, златисти и бледо розови нюанси ще изглеждат страхотно на фона им. За вечерен или по-интензивен грим, не се колебайте да изберете коралово, вино, ягодово червено, теракота или шоколадови нюанси на червило.
    Светлокафява коса не харесва компанията на крещящи червени и розови червила – само техните най-меки тонове. Плюс това, цялото ягодово съцветие – нюанси на праскова, малина, кайсия, светло лилаво с розово оттенък и макови семена.
    За сините и сивите очи следвайте същото правило за отказ на ярки нюанси, вместо това предпочитайте златисто-неутрални нюанси (бежово, прасковено, кайсиево) и наситени – череша, червено-розово, вино.
    За кафяви очи са позволени ярко розов, но наситен тон на червило, приглушено розово, мръсна праскова (но не бежово), както и червено с морковен нюанс, рубин и корал.
    Очарователния нюанс на зелените очи се подчертава от червилата от сьомга и портокал, малинови и коралови розови тонове, както и теракота и яркочервен наситен цвят. Гримът в нюд стил се извършва с помощта на заглушени бежови и кайсиеви нюанси.

 

Какъв цвят червило е подходящ за блондинки?

    За руса блондинка с бледа или светла кожа не можете да сбъркате с нюанс на червило (плюс розови нюанси ). За да направите визията си по-изразителна, ще помогнат лилаво-розови, нар и червено-ягодови нюанси.
    Тъмнокосата, дъбена кожа и светло руса изглеждат особено добре в съчетание с червило от топли червени нюанси (оранжев нюанс е добре дошъл), както и тухлени нюанси, омекотени от блясък – от светлокафяв до тъмно кайсиев.
    Изображението на пепеляви блондинки с всякакъв тон на кожата ще бъде украсено с червила от нюанси на марсала, вино и бордо.
    Нежните златни къдрици се съчетават добре със сочните нюанси на прасковени, кайсиеви и коралови тонове.
    Розовото (но не твърде ярко) е особено актуално за сините и зелените очи, а за по-наситените – нюанс на слива и корали.
    Кафявите очи са в хармония със спокойните тонове на червено, кафяво и розово червило.

Какъв цвят червило пасва на червена коса?

    Ако имате тъмно златиста, медна, червена коса, червилото с коралов и сливов тон, тъмночервени и кафяво-бежови нюанси са идеални за тях. Но е по-добре да откажете портокаловите и напечени щипки.

Какъв цвят червило подхожда на жените с кафяви коси?

    Най-голям късмет имат жените с кафяви коси, защото когато ги попитат кой цвят червило да изберат, те имат най-широк избор. Референтна точка:
    Тъмнокожите жени с кафяви очи пасват на топла и тъмна цветова схема (с изключение на розово и светло лилаво, те са забранени). Изберете между вино и слива, корали и тъмно червено (за предпочитане матово), както и кафе и кафяво-бежови нюдови цветове.
    Синеоки, ярко кафяви с светла кожа, без да поглеждате назад, можете да изберете червила матово червено и яркочервени нюанси, цветовете на малини и фуксия, тъмни рози, коралови тонове.
    Зелените очи и дъбената кожа обичат топлината и кадифето от червени тухли, теракота и оранжеви сортове червила, цветовете на карамел и праскова.

 

Модерни Прически в Бонбонени Цветове и Цветно Омбре

Топ 10 Неща в Съвременните Момичета,които Дразнят Мъжете

Модерни Прически за Среднодълга Коса 2020

Симптомите на Венозна Тромбоза в Краката

Ламиниране на Мигли у Дома

Ползите от Овесената Каша за Здравето

Портрет по Снимка за Подарък- Уникална Изненада за Вашите Близки

Притежаването му носи богатство и късмет

Бързо отслабване за мързеливки 

Как да си направим домашна розова вода

Тайните и паметта на водата как да си направим жива вода

Тази рецепта свива порите и изглажда кожата

Структуриране на водата и връзката с космоса

Магически Амулет Привлича Късмета и Парите
Забравете всичко,което знаете за отслабването и започнете пълна детоксикация на организма