Естетичен център Теорея – Лазерна епилация, моделиране на тялото и грижа за лицето Сливен

1
185
Добави коментар
businessmedia
businessmedia

Запази час | Научи повече

Желаете да привличате погледи със своята секси фигура и копринено гладка кожа?

VelaShape IIIТМ извайва тялото и редуцира целулита дълготрайно след 2 до максимум 4 процедури. VelaShape III осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт. Това е единственият апарат, който използва патентована Elos технология, в комбинация с вакуум.

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура – кожата е по-гладка и по-стегната. Според клинични проучвания, пациентите съобщават за намаляване със средно от 1 до 3 см. след една процедура. Едно скорошно проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см.

VelaShape III е синергия и от три изпитани технологии – най-мощната радиочестота произвеждана някога, вакуум и лазерен инфраред. В комбинация те дренират и загряват в дълбочина, като предизвикат процеса на неоколагенеза – производство на нов колаген и еластин в кожата. И докато редица други апарати на пазара стимулират само стягането на колагеновите влакна и имат моментален стягащ ефект, който бързо отшумява, то VelaShape III е единственият апарат за оформяне на тялото, който носи дълготрайни резултати. Той е толкова мощен и ефективен, че са необходими най-много 4 процедури за постигане на пълния и дълготраен ефект.

Процедурата е безопасна и ефективна, подходяща за всички типове кожа, без да я прави фоточувствителна. Няма данни за странични ефекти върху здравето.