Изкупуване на Коли-Вземете Кеш Пари Веднага-Бързо и Сигурно

3
180
Добави коментар
putnapomosht
putnapomosht

На повечето от нас се е случвало да продават автомобила си или да познават някой, който се е опитвал да го направи. За разлика от имотите, където може цялата работа по продажбата да бъде предоставена на агенция, срещу определен процент, тук нещата не са точно такива. Разбира се има авто търговци, които биха се съгласили на подобно нещо, но в по-голямата си част не или срещу доста голям процент, което обезсмисля продажбата. Другият вариант е да я продавате сами, което от своя страна отнема време, срещи с потенциални купувачи и т.н. Това, с което се занимаваме ние е изкупуване на автомобили. Ще попитате какви? Ами..

Изкупуваме коли след 2000 година

Диапазона на автомобили, които купуваме е доста голям. Разбира се имаме граница, така че, ако случайно продавате старата си Жигула, най-вероятно не сме ние Вашите хора. Но ако Вашия автомобил е след 2000 година, то може да ни се обадите. Нашите специалисти ще дойдат на място, за да направят пълен оглед на автомобила и ще Ви предложат конкурентна за пазара цена. С това Ви спестяваме време за огледи, разкарване и още куп главоболия. А каква марка или вид трябва да бъде? Няма значение. Стига да е на 4 колела, марката, модела или вида автомобил за нас няма абсолютно никакво значение.

Добре, но аз не продавам автомобил, макар че имам превозно средство за продажба Няма проблем! Както казахме ние имаме широка гама от интереси!

Изкупуваме и Джипове 4х4

Ако разполагате с джип, то ние сме вашите хора. Освен ако не искате да ни предложите старата си Лада Нива. Ако производството и е след 2004 година, то обадете се. Същото важи и за голяма гама от джипове Хамър, Джип, Рейндж Роувър и други. Разбира се важно изискване е задвижването на автомобила да бъде 4х4.

Изкупуване на Бусове

А ако пък искате да се отървете от стария си бус или познавате свой приятел, който продава неговия, то ние отново сме на среща. Всички марки и модели бусове са наш интерес. Отново единственото важно условие е да са произведени след 2000 година. Тук важат както бусове, които са предназначени за пренос на стока, така и такива, които са произведени с прозорци, било то товарни или пътнически.

Добре, разбрах, а има ли значение цената?

Цената има значение, разбира се. Приблизителната граница, на която изкупуваме превозните средства е до 15 000 лева. Но това е изключително субективно. Готови сме да дадем дори повече, ако превозното средство, което ни предложите заслужава тази цена. Всичко зависи от това, коя година е произведен автомобила, какви дефекти има по него, каква би била стойността на поправката им, какво е търсенето на пазара и още много неща, които можем да Ви обясним при лична среща, но иначе не смятаме, че е нужно да Ви затрупваме с ненужна информация. За Вас е важно да спестите време и да извлечете максимална печалба от автомобила си. Ние ще Ви помогнем.

Както виждате разполагаме с широк набор от интереси, когато става въпрос за изкупуване на превозни средства. Нашите специалисти очакват Вашето обаждане, за да уговорите среща и да направят оглед на автомобила и почти сигурно да направят и оферта. Така че не се колебайте дори за секунда, а се обадете.