Wilderness Pics – Забавления и забележителности във България

1
138
Добави коментар
simeondimitrovv
simeondimitrovv

Ако парите не са не са проблем, каква е най-добрата лимузина в света? Ето нашите предложения за супер-луксозни коли за 2019 година.

Супер-луксозните лимузини винаги ще са актуални при возилата на четири колела. Когато търсите лукс и имате високи доходи, идва въпросът за ултра-рядкото, свръх-скъпо и ултра-луксозно превозно средство.

Повечето от претендентите тук са лимузини, достатъчно големи, за да направят средната къща с три спални, изглеждаща малка, но един или два от най-скромните и желани SUV в света правят същото.

Ако искате автомобил с последните технологиите и луксозно предвижване, изтънчеността, усещането за повод и статута на вашия автомобил, това е нишата, в която ще пазарувате. Тук няма кола, която да купите за по-малко от шестцифрена сума, а една или две може дори да ви струват седем цифри. В края на краищата, за клиентите на супер луксозния клас коли, поръчковите екстри нямат граница. Водещите производители на подобен тип автомобили знаят как да задоволят всички изисквания на своите богати клиенти. Разбира се, световните производители имат и много по-достъпни автомобили, на които резервните авточасти не струват колкото 7 дневна почивка в Банско, но тази статия не е за тях – тя е за автомобилите мечта.

Така че, ако ви харесва идеята да бъдете шофьор на кола, която е достатъчно специална, за да ви накара да се чувствате добре, успял и околните да ви взимат насериозно ето какво трябва да си Прочетете повече