Запознайте се с Heavy San

1
126
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Всеки е чувал за смелите самураи, защитавали японския народ през вековете. Те били най-силните войни, а честта и славата им се носели далеч отвъд пределите на родината. А може би сте чували и за мен – Heavy San (в превод от японски господин)? Моята история също започва от страната на изгряващото слънце и подобно на самураите, аз също защитавам хората. Най-важната ми мисия е да ги предпазя от студената зима, летните горещини и високите сметки. В името ми е скрита моята суперсила, а в корените на земите, където съм роден, моята чест. Не се страхувам от дъждове и бури, от жаркото слънце или пронизващия вятър. Мога да бъда на хиляди места едновременно и да променям температурата. Никога не позволявам студа да доближава моите земи, а горещините разхлаждам само с едно докосване.

Питате се как е възможно? Вече сигурно се досещате, че имам верен помощник. Благодарение на климатици и термопомпи Mitsubishi Heavy Industries изпълнявам всяко желание за идеалната температура. Бързо и лесно създавам здравословна среда и комфорт за цялото семейство. Придвижвам се с въздушния поток на климатика и така достигам дори до най-отдалечените кътчета. Мога да се справя с ниските температури дори под -20°C или с екстремно високи над 40 °C .

Ако се чудите къде да ме намерите, ще Ви подскажа. На Condex.bg имам специална страница, където давам съвети за точния за вас модел на Mitsubishi Heavy Industries. Мога да Ви разкажа толкова много за климатична техника. В Япония качеството и традициите са в основата на всичко, така е и с нашите климатици. Честно да си призная на мен най-много ми харесва, че са много тихи, защото обичам да си подремвам дори и следобед. Хората ги предпочитат, защото са икономични и ефективни, а дизайнът им е модерен в три красиви цвята.

А дали съм бил във вашия дом? Ще Ви призная, че това е любимият ми момент. Понякога се случва да имам разногласия с домашните любимци, особено с някой пухкав котарак, който често се закача с мен. Но аз знам как да се справя. Заедно избираме идеалната температура и той тутакси идва на моя страна… Гледай ти как доволно започва да мърка…

В офисите задълженията ми се увеличават. Там често настъпват противоречия за стайната температура между колегите. Жените обикновено обичат да бъдат на по-топло. Мъжете пък им кроят номера и намаляват градусите на климатика. Класика… Мъжете са от Марс, жените от Венера, дори аз го знам. Спокойно, Heavy San може да се справи и в този случай. С функцията за интелигентен контрол на климатици Mitsubishi Heavy Industries отново всички са доволни, а аз имам време да изпълнявам нови желания.

Е, това  е засега.

Потърсете ме на condex.bg.

октомври 28, 2019