Дългата дънкова пола завладява модните тенденции

1
116
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има всякакъв тип поли, но днес ще говорим за една определена, а именно дългата дънковата пола. Тя е перфектна за нашия есенно- зимен гардероб, защото можем да я съчетаем с най-разнообразни елементи, които да спадат както към влегантния стил, така и към спортния.

Купи права дънкова пола 

Ако сложим. дълги велурени ботуши, дънкова пола, и цветен пуловер тоалета ни магически се превръща в тоалет от най – висшите модни ревюта. А какво ще кажета за спортни обувки, шарени чорапи и суитчър – перфектната, комбинация, която всеки моден блогър би носил.

Видоветена дългата дънкова пола са няколко: дълга, чак до глезените, която е походяща за по – високите дами. Дълга под коляното с цепка, която е отпред, а не отсрани, Дълга по тялото е идеалният вид за офиса. И тип ежедневна, която е дълга,но широка.

Освен водещ елемен в нашия есенно-зимен гардероб, този тип пола се очаква да е една от най- популярните през пролет 2020.  Дългите дънкови поли бяха забелязани например по време на шоутата Givenchy, Stella McCartney и Celine пролет-лято 2020 и бяха в списъка с тенденции за следващия сезон. Можете спокойно да разгледате покупката като страхотна инвестиция. Такава пола дълго ще държи статуса на най-модерните.

Купи дънкова пола с цепка

Купи дънкова пола по тялото