Супер, все едно съм правила ноктопластика! Престанаха да се чупят, здрави и дълги са! 4 супени лъжици и готово!

4
171
Добави коментар
albenapet
albenapet

Скъпите салони вече се възползват от простото желание на много жени да имат силни и дълги нокти. Днес ще споделим с вас тайната на това как да си отгледате нокти с желаната дължина!

Използвайки това изпитано средство, вие не само ще укрепите нокътната плочка, но и ще забравите за такива проблеми като белещи се нокти и гъбички!

Как да си отгледаме дълги и хубави нокти:

СЪСТАВКИ:

1 супена лъжица сухи цветове на  лайка 1 супена лъжица корени от репей 1 супена лъжица жълт кантарион 1 супена лъжица изсушени листа от живовляк 1 л вряща вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Залейте всички съставки с вряща вода и оставете отварата да се запари в продължение на 1 час. След това прецедете и по желание добавете няколко капки етерично масло. Изсипете в купа и след това може да започнете козметичната процедура.

Поставете ръцете си в купата с отварата и задръжте за около 30 минути. След изтичането на половин час без да изплаквате ръцете си, нанесете овлажняващ крем. Правете тази вана за ръцете 4 пъти седмично. Ако е възможно, правете терапия с вода на ръцете всеки ден. В рамките на 7 дни ще забележите видими резултати!

Не забравяйте да споделите с приятели тази рецепта за възстановяване на ноктите.