Alfaparf Semi Di Lino ENERGIZING LOW SHAMPOO – Енергизиращ шампоан против косопад 250 мл

1
247
Добави коментар
mashbg
mashbg

Енергизиращ нисък шампоан за отслабена коса, който е предразположен към косопад: нежно почиства и придава жизненост на влакното на косата.

Увеличаване на плътността на косата х 8

95% от хората забелязват увеличаването на дебелината на косата

Съдържа Mircobiotic система за баланс на скалпа

Съдържа Biorenew Complex, който представлява смес от естествени съставки, които удължават живота на фоликула и повишават жизнеността му.

MICROBIOTIC SYSTEM е иновативният комплекс от пробиотици и пребиотици, проектиран в лабораторията, за да поддържа бариерата на кожата в баланс, възстановявайки кожата и косата в естествената им хармония. Пробиотиците са бактерии, естествено присъстващи на кожата, които се хранят с пребиотици и спомагат за поддържането на непокътнатата и балансирана микробиота, т.е. кожна микрофлора. За доброто състояние и баланса на кожата.

URBAN DEFENSE PRO BIOTECHNOLOGICAL ACTIVE: съставен от захарни макромолекули, получени с естествен процес на ферментация, а не за синтез.

ФИЛМОВЕ ДЕЙСТВИЕ: макромолекулната структура създава външен щит, който предпазва от увреждане от замърсяване и предотвратява навлизането на прах и тежки метали в косата, благоприятствайки производството на свободни радикали. Цветът остава ярък, не жълт. Косата е по-мека и здрава. SHINE FIX COMPLEX Екстракт от ленено семе, който осигурява 24 часа осветителна сила *, от корени до краища.

COLOR FIX COMPLEX UV филтър и антиоксидант за удължаване на красотата на цвета. Дори след 9 измивания, отражението е интензивно и блестящо (до 91%) *.

* Инструментален тест

BIORENEW COMPLEX: смес от естествени съставки, които удължават живота на фоликула и повишават жизнеността му.