Наемането на голяма конферентна зала

1
139
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Конферентните зали в хотелите са с различен капацитет според целта и мащаба на мероприятието, което предстои да се провежда. Ако планирате събитие, на което да поканите повече от 100 души, ви е необходима голяма конферентна зала, снабдена с оптималните решения за успешното провеждане на събитието.

Независимо дали това е бизнес презентация, корпоративна проява, семинар, обучение или друг вид бизнес мероприятие, конферентните зали са предназначени именно с цел да задоволят нуждите на едно такова мащабно събиране. Тяхното техническо оборудване и безплатен безжичен интернет достъп са предназначени да предоставят максимален комфорт на всички участници в събитието.

С какви удобства трябва да разполага голяма конферентна зала?

На първо място голямата конферентна зала трябва да е с капацитет над 100 места, да е оборудвана с екран, мултимедиен проектор и озвучителна техника. Предимство е наличието и на плазмен телевизор с широк екран, както и на флипчарт.

Повечето конферентни зали предлагат също ксерокс и скенер услуги на присъстващите.

Изберете персонал, който да е на Ваше разположение по всяко време

За безпроблемното провеждане на вашето събитие особено значение играе съдействието на персонала. Екипът трябва да се ангажира с уточняването и осъществяването на всички детайли по събитието и да посрещне както вашите нужди, така и тези на гостите на събитието. Това до голяма степен ще облекчи натоварване по организацията и ще ви предостави повече време да се концентрирате върху по-важни неща.

Не забравяйте да попитате за отстъпка в цената, ако планирате периодично да провеждате подобни събития в същата конферентна зала.

Каква подредба на конферентна зала да търсите?

Това е гъвкав въпрос, тъй като залата винаги може да бъде преподредена според нуждите на конкретното събитие. Обикновено всички конферентни зали използват подредба на столовете тип кино салон. Ако желаете различен начин на подредба, можете да се обърнете към екипа с вашата идея. Ако желаете допълнителна декорация, тя също може да бъде добавена към избраната конферентна зала.

Обикновено при организирането на партита, коктейли или корпоративни събития е необходима специална украса на залата, която се осъществява от професионалния екип на хотела. Персоналът предлага също е пълен кетъринг, който да обслужва гостите, както и музикално озвучаване на събитието. Ако събитието ви е свързано с водещ и диджей, отново можете да се свържете с персонала за съдействие.

Свързани