Тайсън Фюри прибра 15 млн. долара за дебюта си в кеча :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
143
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Британският боксьор Тайсън Фюри направи впечатляващ и доста скъп дебют на кеч ринга. Бившият световен шампион в тежка категория победи Броун Строуман в първия си мач в шоуто, което има огромна популярност отвъд Океана.

Освен ефективната победа на Фюри, впечатляващ е и хонорарът му за участие. Според „Дейли Мейл“ той е прибрал в касата си 15 млн. долара, за да се появи на ринга.

Това е най-доходоносната победа на британеца, който все още няма загуба на професионалния боксов ринг след 30 мача (29 победи и 1 равенство). Всъщност в цялата си боксова кариера той е заработил 30 млн. долара по официални данни.

Дебюта си Фюри направи в Саудитска Арабия, а неговият мач беше една от главните атракции на вечерта. Той излезе в традиционна местна дреха и под акомпанимента на фойерверки и оглушителни аплодисменти. Противникът му не оказа особен отпор и беше туширан без особени проблеми за британеца.

Фюри има още едно уговорено появяване на кеч ринга в близките дни, а след това най-вероятно ще се насочи към подготовката за предстоящия му боксов мач. През 2020 г. той трябва да се изправи в реванш срещу Дионтей Уайлдър.